Első tampon felhelyezési emlékek?
13 éves voltam, semmi kellemetlen. :D
Simán felcsúszott. Azóta csak azt használok. :D
Egyszer Balatonon megjött és próbáltam. Persze nem ment.
Aztán többször is próbáltam. Sok idő eltelt, mire kiderült, hogy rossz irányba nyomom (előre), pedig hátrafele kellett volna. Amikor megtudtam, az volt az első, hogy kipróbáltam. Be is csúszott. Azóta csak azt használok!
Hú nekem nagyon emlékezetes :DD
Osztályirándulásra mentünk (3naposra) Pécsre
Azon a reggelen, amikor indultunk, megjött :/ .. Anyukám vett tampont, mondzta, hogy majd ott a szálláson próbáljam ki ..
Mert mentünk strandra is meg minden..
Oké megérkeztünk. Egyik barátnőm az ajtó mögül aszisztált, mert ő már kipróbálta : D Hát eléggé fájdalmas volt, még a fiúk is feljöttek a szobánkba, hogy mi ez a nyögés. elmeséltük nekik :P .. (szinte mindent megbeszélünk velük).. aztán egésznap alig birtam leülni, vagy ha le is ültem, nagyonfájt , aztán másnap kicsit bejebbre raktam, és nemis éreztem semmit :P Aztán egy másik lánynak is megjött, és neki már én aszisztáltam, hogy hogy tegye be x'D a fiúk meg végig szorítottak nekünk, hogy ne fájjon : DDD .. szóval emlékezetes (: .
egyébként 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!