Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Eltolódott menstruáció nem...

Eltolódott menstruáció nem nagy gond?

Figyelt kérdés

Elkezdtem szedni szépségvitamint pár hónapja és kálciumot tartalmaz,amitől nekem hamarabb megjön.

Eddig hó elejére esett de konkrétan az eset:

január 4-re megjött,aztán kálcium tartalmú étellel előrébb hoztam egyéb okokból...január 31-én újra megjött.(és február 3-án fejeződött be) most pedig mára érkezett.

Szóval a márciusim most van,február 27-én.Tehát innentől kezdve egy hónapban 2x lesz meg úgymond...

4-5 napig szokott nekem tartani.

Amióta elkezdtem szedni,azóta 3 nappal előbb jött meg+ ugye amikor direkt étellel hoztam előrébb...az az már 7 nappal előrébb járok az eredetitől.

Akkor ha továbbra is szedem és még előrébb jön...az nagy baj?

2014. febr. 27. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, dehogyis. Nekem mindig 23 napra szokott megjönni, így gyakran előfordul, hogy egy hónapban kétszer is van. Ha változtatok azon, hogy mit eszem, vagy valami nagy stressz ér, esetleg többet sportolok, akkor van, hogy késik, és utána eltolódik. Ez mind normális, nem vagyunk óraművek.
2014. febr. 27. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gond ez! (és a korodat még nem is tudjuk)
2014. febr. 27. 17:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

17 vagyok és kb 5-6 éve jött meg először:)

2014. febr. 27. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem gond, nyugi!
2014. febr. 28. 12:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kezecske:)
2014. febr. 28. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!