Gond lehet ez a rövid menstruáció?
Figyelt kérdés
Múlthónapban kimaradt. Most megjött 10.-én későn este ( szombaton) de rendesen vasárnap reggelre.. vasárnap, hétfő, megvolt rendesen, ma is megvolt még, de már nem annyira, most meg már szinte meg sincs. Volt már ilyen, hogy este nem volt meg, reggelre meg megint. 3 nap volt meg.. és 4-5 napig van meg mindig. Első 2 nap eléggé megvolt viszont. A hasam még mindig fáj, a mellem is még duzzadt.
17 éves vagyok.
2013. aug. 14. 01:02
1/3 anonim válasza:
A 3 nappal nincs semmi gond, teljesen normális.
2/3 anonim válasza:
pontosan, telejsen normális, nekem is annyi, igaz tini korban még nekem is hosszabb volt. AZt mondják a 3-4 nap a legideálisabb ha 5 napon túl van akkor ott nagyon sok a méreganyag, a tisztulnivaló.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, picit még megvan
2013. aug. 14. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!