Hogyan tudnám rövidíteni?
Figyelt kérdés
Van, hogy 10 napig is meg van, és most szerdán este jött meg. Pénteken megyünk osztálykirándulásra, és fürdeni is fogunk. Lehet, hogy akkor előbb "kifolyik" az összes hogyha többet iszok, vagy sokat mozgok? Igyak citromos dolgookat, az segít? Milyen praktikák vannak? Év elején is voltunk kirándulni, és akkor sem fürödhettem, de most szeretnék.2013. máj. 26. 13:30
1/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, majdnem 2 éve van meg, és nem állt még be rendesen, van hogy rendesen, 28 naponta jön meg, de van, hogy két hétig nincs meg, aztán megint megvan...
2013. máj. 26. 13:34
2/7 anonim válasza:
használj tampont és tornázz akkor hamarabb vége lesz de viszont erősebb is lesz
3/7 anonim válasza:
AZért ezt már lehet nem ártana kivizsgáltatni, ha gyakran ilyen hosszú az nem a legideálisabb. Néha még belefér igy tini korban de gyakran nem.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nincs ezzel semmi gond, 10 nap belefér, az még teljesen normálisnak számít!
5/7 anonim válasza:
A 10 nap már nem normális! Ezalatt az idő alatt nagyon nagy lehet a vérveszteség, ami kóros vérszegénységhez vezethet. Érdemes lenne felkeresni egy nőgyógyászt vele.
7/7 anonim válasza:
Ha 10 nap alatt végig erős a vézésed, fájdalommal is jár, menj orvoshoz. Ha a 10 napból több is van, amikor csak pecsételő vérzés, az sem feltétlenül normális, de lehet, hogy olyan korban vagy pont, hogy ez még belefér. Amúgy a pásztortáska teáról olvastam, hogy vérzéscsillapító. Mensi előtt 8-10 nappal kell elkezdeni inni napi 2 pohárral, a vérzés bekövetkeztéig. A mozgás is segíthet, de az ivás hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!