Menstruációs gondok!?
Figyelt kérdés
Már 6 éve megvan, és nem állt be. Mindig összevissza jött meg, volt, hogy 2 héttel korábban, volt hogy később. Volt 6 hónapos kimaradás is, volt, hogy csak 1-2 hónapot csúszott. Kb 1 évvel ezelőtt normálisan jött meg 3-4 hónapig, de 5 hónappal ezelőtt 3 hónapon keresztül 1-2 hetet késett most pedig jó ideje 2 hetente menstruálok, de most ami megjött, már nagyon minimális vérmennyiség. Lehet azért mert a többit már kivéreztem és már alig van? Nem értem ez mitől lehet, már régebb óta gondolkoztat, ezért kértem időpontot nőgyógyásztól, de csak augusztusra kaptam időpontot. Szerintetek mitől van ez?2013. jún. 20. 21:08
1/3 anonim válasza:
Van olyan akinek sosem áll be.Szerintem inkább endokrinológushoz menj.
2/3 anonim válasza:
ez tényleg nem nőgyógyászra tartozik feltétlenül ahnme inkább endokrinológusra mivel a vérzés zavarnak mindig hormonális háttere van az pedig az enso soki szakterülete....
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. jún. 21. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!