Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs gondok? (többi lent)

Menstruációs gondok? (többi lent)

Figyelt kérdés
kb 3,5-4 éve menstruálok, de iszonyatosan rendszertelen. van amikor hónapokig kimarad aztán megint nincsen semmi és össze-vissza van. egyéb tünetem nincsen. mi lehet a baj? és hogyan tudnák kezelni?előre is köszi.
2011. dec. 16. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet a baj, de valószínűleg gyógyszerrel beállítanák.

Keress fel egy nőgyógyászt!

2011. dec. 16. 17:24
 2/7 bánomisén ***** válasza:
Most hány éves vagy, kérdező?
2011. dec. 16. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Hormonprobléma pl. Keress fel nőgyógyászt és endokrinológust.
2011. dec. 16. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
A gyógyszer az csak egy mű megoldás lenne, nem gyógyszerrel kell hanem megoldani a problémát,mert lehet oka van de egy normális orvos majd megmondja
2011. dec. 16. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Gyógyszerrel kell megoldani, de nem fogamzásgátlóval, a foggátló nem segít, sőt rendszertelen menzesszel nem is szabad szedni, mert ronthat a helyzeten.

Kérdező, valamilyen hormonális problémád lehet. Első körben menj nőgyógyászhoz, ha foggátlót akar fölírni akkor keress másikat, vagy menj endokrinológushoz. De lehet, hogy a nőgyógyász eleve endokrinológushoz küldd tovább.

Amúgy ha jól akarsz járni eleve olyan nőgyógyászt keress, aki endokrinológiával is foglalkozik.

2011. dec. 16. 18:02
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. most leszek 16 éves.
2011. dec. 16. 19:13
 7/7 bánomisén ***** válasza:

Szóval még csak 15 vagy. Akkor semmi vész, évekig tart, amíg beáll a menstruáció rendszeressége. Én 12 évesen kezdtem, nekem sem volt rendszeres, de ez természetes, hiszen a kamasz test nagyon gyorsan és nagyon sokat változik.

Te se aggódj emiatt úgy 18 éves korodig. Ha még addigra sem áll be, akkor fordulj orvoshoz, de 15 évesen nem gond, ha nem menstruálsz rendszeresen.

2011. dec. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!