Menstruációs gondok? (többi lent)
Nem tudom mi lehet a baj, de valószínűleg gyógyszerrel beállítanák.
Keress fel egy nőgyógyászt!
Gyógyszerrel kell megoldani, de nem fogamzásgátlóval, a foggátló nem segít, sőt rendszertelen menzesszel nem is szabad szedni, mert ronthat a helyzeten.
Kérdező, valamilyen hormonális problémád lehet. Első körben menj nőgyógyászhoz, ha foggátlót akar fölírni akkor keress másikat, vagy menj endokrinológushoz. De lehet, hogy a nőgyógyász eleve endokrinológushoz küldd tovább.
Amúgy ha jól akarsz járni eleve olyan nőgyógyászt keress, aki endokrinológiával is foglalkozik.
Szóval még csak 15 vagy. Akkor semmi vész, évekig tart, amíg beáll a menstruáció rendszeressége. Én 12 évesen kezdtem, nekem sem volt rendszeres, de ez természetes, hiszen a kamasz test nagyon gyorsan és nagyon sokat változik.
Te se aggódj emiatt úgy 18 éves korodig. Ha még addigra sem áll be, akkor fordulj orvoshoz, de 15 évesen nem gond, ha nem menstruálsz rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!