Mi lehet a gond velem? Menstruációs gondok
Sose volt a pontosság híve a menzeszem. Mindig volt h. pár napot, 1-2 hetet késett. Egyszer-Kétszer ki is maradt. 19 éves vagyok. Holnap megyek nőgyógyázhoz, nagyon félek :( Mi a legrosszabb amiért 2 és fél hónapja (lassan 3) nem menstruálok?
Tudom, hogy előbb kellett volna elmennem már dokihoz, de nagyon félek a nőgyógyáztól (tudom gyerekes viselkedés, de akkor is félek)Voltam is ezzel a problémával, de utána pár napra mindig megjött, és abbamaradt az orvoshoz járkálás.
Terhes elméletileg nem vagyok, teszt negatív, semmi hányinger stb.
Nagy súlyingadozásom is volt az elmúlt 2 évben. Egy átlag ember súlyát fogytam le illetve híztam vissza. (Ez összefügghet, illetve lehet hormon zavar?)
Köszönöm annak, aki válaszol
:(
az a fogyás-hízás lehet az oka.
én sem menstruáltam amikor nagy súlyból hirtelen lefogytam kb.3 hónap alatt olyan 20-25 kilót koplalással.
aztán meg vissza is híztam sajnos:S de inkább pár kilóval több vagyok mint kéne,minthogy meddő lettem volna.
ne agódj valószínűleg a fogyás miatt kavarodtak össze a hormonjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!