Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs gond vagy mi lehet?

Menstruációs gond vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
A menstruációm minden hónapba késik (pl: márciusban 5-én jött meg, áprilisban 11-én, és most májusban még nemjött meg) valamelyik hajnalban arra kelltem,hogy nagyon szúr a méhem és körülötte (ez 14.-én,amikor elvileg már megjöhett volna). Hirtelen nagyon melegem lett, aztán később elmúlt, akkor megmár fáztam. Szerintetek mi lehetett ez?
2009. máj. 15. 18:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami hormonális változás. Ez attól is függ mennyi idős vagy. Lehet gyógyszer hatása (pl. fogamzásgátlóé vagy egyéb másé), vagy stressz is okozhatja. Amiket leírtál azok alapján lehet egy enyhébb felfázás vagy petefészek gyulladás! Csinálj ülőfürdőt, vagy tégy a hasadhoz melegített palackot vagy törülközőt. Ha pá napon belül nem múlik el és nem jön meg, akkor menj el egy nőgyógyászhoz!

Jó egészséget!

2009. máj. 15. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!