Aggódnom kéne? Menstruációs gondok!
Figyelt kérdés
Júni elsején jött meg, relatív hamar el is múlt (4napig tartott, nekem 6ig el szokott tartani), erre most megint vérzek odalent. Ez mi a csuda? Nemi életet nem élek, viszont borzasztó sokat stresszelek a vizsgák miatt, hnap lesz a "fő" vizsgám. Lehet ettől, vagy aggódnom kéne? Mit tegyek?2011. jún. 13. 07:36
1/7 A kérdező kommentje:
Esetleg, ha számít, májusban elkezdtem egy kicsit drasztikusabb fogyókúrát, amivel pár napja felhagytam, mert rájöttem, hogy butaság. Lehet összefüggés?
2011. jún. 13. 07:38
2/7 anonim válasza:
szerintem csak az idegeskedés miatt. de nem tudom, mióta menstruálsz már és mennyire rendszeres? emlékszem nekem anno volt olyan, hogy menstruáltam 2 napig, a követező alkalomkor meg 13napig. azt nem hinném, hogy a fogyókúrával összefüggésbe lenne, az idegeskedés viszont sokat számít. mindenesetre ha nagyon aggódsz, menj el nőgyógyászhoz, ő biztos megnyugtat.
3/7 A kérdező kommentje:
19 vagyok, olyan 6-7éve volt először. Többnyire rendszeres, persze az elején össze-vissza volt, de már jó ideje beállt, ilyen pár napokat persze szokott csúszni, de ilyen még nem volt, hogy 2héten belül kétszer... Kicsit megijedtem miatta:P köszi a választ!:)
2011. jún. 13. 08:05
4/7 anonim válasza:
A fogyókúra is lehet felelős érte, főleg ha hírtelen akartál fogyni. Ha mindenképpen fogyni akarsz, akkor azt csak fokozatosan, hiszen az nem jön vissza gyorsan,
5/7 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, csak alapból a vizsgapara, némi magányéleti gonddal, amúgy se bírtam nagyon enni, gondoltam, akkor legalább profitáljak valamit az egészből:P hülyeség volt:) szóval talán, ha vége a vizsgaidőszaknak és helyrerázom az étkezésem, akkor nem lesz baj, ugye?
2011. jún. 13. 09:10
6/7 anonim válasza:
Lehet most van peteérésed, vannak lányok, akiknél pici vérzéssel jár, bár te nem írtad, hogy mennyi vér jött ki belőled. Nálam is mindig teljesen felborul a vizsgaidőszakban minden, legutóbb az egész alatt meg se jött, pedig magamon nem érzem, hogy stresszelek, valószínű tudat alatt.....
7/7 A kérdező kommentje:
Rendes, menzesz mennyiségű vér, a szokásos tüneteimmel (hasmenés, görcsök...). Remélem, tényleg csak a stressztől van...:S
2011. jún. 13. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!