Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most jött meg a mensim és...

Most jött meg a mensim és nagyon görcsölök vettem be No-Spat kb 20 perce de mostmár mégjobban fáj sőt a vérzés is mégjobban meg indult! Van ötlet hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs más fájdalomcsillapító otthon? 1 szem No-Spa nem sokat ér. Célszerű kombinálni akár Algofelx-el,akár Algopyrinnel.Vagy egyéb mást vegyél be pl. Cataflam és melegítsd a hasad!
2014. febr. 27. 09:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Algoflex M-met is vettem már be! Köszönöm az ötletet! Meg próbálom!
2014. febr. 27. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Az Algoflex M engem mindig helyrerak, lehet hogy már neked is jobb..
2014. febr. 27. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ülj bele meleg vízbe,milyen melegbe csak tudsz,hogy a hasad ellepje.Na ne tűz forróba azért.
2014. febr. 27. 09:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen kicsit jobb lett :) nem görcsölök annyira csak a vérzés nem akar csillapodni! Hát majd csak csitul kis idő múlva az is! Köszönöm még 1 szer!!
2014. febr. 27. 10:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Az algoflexet már a menzesz előtti 2 napban el kell kezdeni szedni ahhoz, hogy megakadályozza a görcsöket. Így ki sem alakul a fájdalom.

Erős fájdalomnál, ha az előző módszert elmulasztottad, akkor a nospát kombinálni kell az algoflex-el és forró vizes palackot tenni a hasadra, vagy hideg-forró váltott vizes zuhany alá állni.

2014. febr. 27. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!