Tippek? 6mm-rol 8-ra tagitottam a fulem 4 napja, ecsettel tagitottam ki aztan beleraktam magat a tageszt, (tobbi lent)
Figyelt kérdés
tegnapelott probaltam megmozgatni kicsit,kivettem,hogy letisztitsam,fertotlenitsem, de verzett a fulem egy kicsit,tegnap ujra, mikor kivettem,pici genny kisereteben,ma nem vettem ki, csak lecsavartam a hatuljat mert hatul verzett es ilyen alvadt vercsik jott le rola meg picit verzett megint. Valami tipp, hogy begyogyuljon? vagy csak siman hagyjam benne,es varjam meg amig szerintem magatol begyogyul? Vegyem ki es kezdjem ujra?(ezt nagyon nem szeretnem)
Es nem kellenek a "hogy fogsz kinezni oreg korodra kategoriaju "valaszok" A kerdesre szeretnek valaszt kapni:)
2013. dec. 29. 23:04
1/3 anonim válasza:
Fertőtlenítsd folyamatosan és be fog gyógyulni.
2/3 A kérdező kommentje:
koszonom a gyors valaszt:)
2013. dec. 29. 23:28
3/3 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy zajlott ez a dolog nálad. Ugyanis most tágítom én is a fülem 3-asról 4-re és begyulladt. Most nincs benne semmi és félek, hogy összeforr vagy a 3-as se fog belemenni 1 hét múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!