Mi történik, ha abbahagyom a fogamzásgátlót? Ismét kijönnek a pattanások?
Szeretnék fogamzásgátlót szedni, amíg a párommal nem akarunk babát.
Ahogy olvasgattam, nagyon megörültem annak, hogy pattanások kialakulását is akadályozza a fogamzásgátló szedése. Viszont sok "rémtörténetet" is olvastam olyan nők tapasztalatairól, akik abbahagyták a szedést, és ez tette tönkre (ismét) a bőrüket.
Mivel most vagyok 21 éves, várhatóan 25-26 éves koromban szeretném abbahagyni a szedést, félek, hogy akkor jönne ki sok pattanás, ami cseppet se lenne kellemes.
Mit gondoltok, jogos az aggodalmam?
Válaszokat előre is köszönöm!
Oh. :( Ezt sajnálattal hallom. :(
Olyan drága az óvszer, ezért gondoltam a fogamzásgátlóra, de így... :(
Nekem fogamzásgátló szedése előtt nem voltak pattanásaim, viszont alatta voltak. Rendszeresen órási nagyok jöttek ki. Most hogy már nem szedem, nincsenek. Néha egy picike kijön, de olyan nagy durvák, mint régen nem.
Gyógyszer nélkül is teljesen szabályos a ciklusom, napra pontosan megjön. Védekezni máshogy is lehet, úgyhogy én most így gyógyszer nélkül jobban érzem magam :)
Egyébként ha most nincs sok pattanásod, nem hiszem, hogy az abbahagyástól lenne.
Talán annak jön ki, akinek előtte sok volt és a gyógyszertől múlt csak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!