Picur05 kérdése:
Ha elkezdek fogamzasgatlot szedni a pattanasok miatt, mennyi ido mire kezd javulni a borom?
Figyelt kérdés
Nagyon elkeseredett vagyok, mert honapok ota a pattanasok nem akarnak elmulni az arcomrol, hiaba kezelem a boromet mindenfele csodaszerrel es rendszeresen jarok kozmetikushoz, de alig van valtozas. Odaig jutottam, hogy feliratok a dokival fogamzasgatlot, bar mindig ellene voltam. Mar a mellekhatasok sem erdekelnek, csak legyen ujbol szep tukorsima arcborom. Akinek szebb lett a bore a tablettaktol, mennyi ido mulva latszott a valtozas? Elore koszonom a valaszokat.#fogamzasgatlo-szebb-borert
2012. dec. 14. 21:26
1/9 anonim válasza:
Nekem pár hónapon belül jelentős változás ment át a bőrömön. De én a helyedben inkább elmennék endokrinológushoz, hogy kiderüljön mi is áll a háttérben.
2/9 anonim válasza:
Vagy bórgyógyászhoz. Van ma már szájon át szedhető gyógyszer, amit bórgyógyász írhat csak fel / Sotret tabletta/, most lehet szedni, amikor nem süt a nap, mert fényérzékenyít. Viszont előtte meg kell csináltatni a góckutatást. Bár gondolom ezen már túl vagy, ha ennyire zavarnak a pattanásaid. Első körben fogászatra kell menni, ha van rossz fogad sem a fogamzásgátló, sem a sotret nem hat úgy sem,mert a pattanások akkor változatlanul kijönnek a bőrön.
3/9 anonim válasza:
A Sotret tablettát nekem is ajánlotta a bőrgyógyász, de én visszautasítottam. Ugyanis mellette nem lehet teherbe esni, mert magzatkárosító hatása van. Ugyan, nem akartam gyereket, de féltem, hogy ez a későbbiekre is kihathat, nem akartam kockáztatni. Meg elég rosszakat hallottam, olvastam róla, nézz utána te is.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat. Fogorvosnal voltam augusztusban, minden fogam szep es egeszseges. Lehet a stressztol lett csunya a borom, de nem hiszitek el mennyire zavar. Csak erre tudok gondolni es mar sirok ha tukorbe kell neznem.
2012. dec. 14. 22:20
5/9 anonim válasza:
e azért azt is vedd figyelembe, hogy a fogamzásgátló jó eséllyel csak ideiglenesen segít a bajon. Ha abbahagyod, akkor jó eséllyel visszatér a gond.
6/9 anonim válasza:
sőt miután abbahagyod nagy az esélye hogy roszabb lesz. A nők 80%-ának egyáltalán nem jabul tőle az arca. (kozmetikus vagyok) Hány éves avgy? mert ha felnött akkor ki kéne viszgálni. Szinte mindig hormonális probléma okozza amin megint csak nem segít a gyógyszer. Ha akiváltó ok van kezelve akkor mindig javul.
7/9 anonim válasza:
A többség mindent elmondott, plusz, ha utánaolvasol itt gyakorin, kb mindenkinél máshogy jelentkeznek a mellékhatások. (nekem semmit nem javított az arcomon ugyanúgy vannak pattanásaim). Szerintem is bőrgyógyász vagy endokrinológus a megoldás.
8/9 anonim válasza:
Én is szedtem régebben pont emiatt fogamzásgátlót. Segített is, de aztán abbahagytam, mert elég erős volt és nem lehetett sokáig szedni. Na, ekkor annyira ronda lett az arcom, kétségbeestem és elmentem az endokrinológiára. A vizsgálatok még folynak, úgyhogy nem tudni mi a bajom, februárban kell visszamennem.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, atgondolom ezt a fogamzasgatlot, pedig mar nagyon keszultem a dokihoz.
2012. dec. 16. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!