Háziorvos vagy nőgyógyász?
Menstruációs zavaraim vannak már nagyon régóta(szűz vagyok), de még sosem mertem elmenni vele orvoshoz. Próbálom összeszedni a bátorságom... Ilyenkor a háziorvoshoz kell elmenni és ő majd tovább küld vagy be kell jelentkeznem egy nőgyógyászhoz?
20/N
Szia!
Szerintem legjobb, ha egyenesen a nőgyógyászhoz mész. Ne félj semmit, nem harap :-) Mindenki izgul az első előtt.
Igen,felhvod a rendelöt,kèrsz idöpontot.
Behivnak,elmondod hogy mièrt jöttèl,ès hogy mèg nem èltèl nemi èletet.Megmondjàk,hogy vetközzèl le,ilyenkor elmèsz a függöny mögè,(cèlszerü,egy hosszabb polót magadon hagyni,úgy nem olyan kellemetlen),majd felfekszel az asztalra,felrakod a làbaid,a többi a doki dolga.De ne fèlj,nem fogsz èrezni semmit.pl a fogàszat 1000szer rosszabb.De mond meg,hogy mèg szüz vagy,mert akkor ôvatosabban vizsgàl.
Valôszinü,felirnak majd valami gyôgyszert.
Mindenkèpp menj el,màr amúgy is kellett volna,ha nincs panaszod akkor is.Ne paràzz,nem vèszes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!