Kimaradozik a menzeszem mi lehet az oka?
egy évvel ezelőtt jött meg a menzeszem és folytok kimaradozik. 2 hónapig rendesen megjött azután kimaradt 3 hónapot és azután megjött de azután kimaradozottmost már a 8.hónapnál tartok hogy nem jött!
még szűz vagyok nem volt szexuális élményem mit tegyek mi lehet az oka, már körülöttem mindenkinek megvan csak nekem nincs .. normális válaszokat kérnék
14/L
Ne aggódj, ez nem gond. És attól még, mert nem rendszeres, Neked is "megvan már", szóval ezzel végképp ne foglalkozz (meg különben se kéne, hogy érdekeljen).
Én például 17 vagyok, olyan 13-14 éves koromban jött meg először, másodszorra tökéletesen 28 napra rá, aztán kimaradt EGY ÉVIG, utána egyszer csak újra megjött és azóta hol egész pontos, hol meg ki-kimaradozik (van, hogy egy-két hónapra is). Mondjuk én eleve sokat stresszelek, úgyhogy ez is bőven befolyásolhatja, de mondom, a mai napig van, hogy kimarad / sokat késik. Úgyhogy Nálad 14 évesen ez végképp nem probléma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!