Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kimaradozik a menzeszem mi...

Kimaradozik a menzeszem mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

egy évvel ezelőtt jött meg a menzeszem és folytok kimaradozik. 2 hónapig rendesen megjött azután kimaradt 3 hónapot és azután megjött de azután kimaradozottmost már a 8.hónapnál tartok hogy nem jött!

még szűz vagyok nem volt szexuális élményem mit tegyek mi lehet az oka, már körülöttem mindenkinek megvan csak nekem nincs .. normális válaszokat kérnék

14/L

2014. febr. 20. 18:13
 1/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális, sokaknak csak felnőtt korára áll be rendesen. Nekem 14 évesen volt, hogy két hétre rá, hogy az előző elmúlt, megjött újra, aztán kimaradt másfél-két hónap. Most már neked is megvan, ha egyszer megjött. Az ne érdekeljen, másnak hogy van meg mint, ne görcsölj, mert a stressz is befolyásolja egy-egy ciklus hosszát, azaz eltolhatja, vagy előbb meghozhatja a menstruációt.
2014. febr. 20. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál, mert erről senki nem tehet. Ők sem érnek többet attól, hogy rendszeresen menstruálnak. Kell akár 2-3 év is, mire rendszeres lesz, addig az sem baj, ha több hónap kimarad.
2014. febr. 21. 06:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, legkésőbb 17 éves korodra majd beáll rendszeresre.
2014. febr. 21. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ez nem gond. És attól még, mert nem rendszeres, Neked is "megvan már", szóval ezzel végképp ne foglalkozz (meg különben se kéne, hogy érdekeljen).

Én például 17 vagyok, olyan 13-14 éves koromban jött meg először, másodszorra tökéletesen 28 napra rá, aztán kimaradt EGY ÉVIG, utána egyszer csak újra megjött és azóta hol egész pontos, hol meg ki-kimaradozik (van, hogy egy-két hónapra is). Mondjuk én eleve sokat stresszelek, úgyhogy ez is bőven befolyásolhatja, de mondom, a mai napig van, hogy kimarad / sokat késik. Úgyhogy Nálad 14 évesen ez végképp nem probléma. :)

2014. febr. 21. 12:33
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat:)
2014. febr. 21. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!