15 leszek és még nem jött meg a menzeszem. Nagyon vékony vagyok, a melleim egyre gyakrabban feszülve fájnak és szagos, sárgás-fehér folyásom van. Mikor jön meg?
Lehet, hogy felfáztam, habár nagyon remélem, hogy nem. Elmegyek majd dokihoz.
Egyébként mivel az elmúlt 2-3 évben pajzsmirigy-problémáim voltak (alulműködés), elméletileg köze van a dologhoz, legalábbis az orvos úgy féléve ezt mondta. Mostanában kell majd visszamennem felülvizsgálatra.
Na mindegy, és még egyszer köszönöm a válaszokat!:)
A mellfeszülést az hormonjaid okozzák,szerintem nemsokára megjön a mensesed. Érdemes lenne felkeresned egy nőgyógyászt,azért,hogy megnézzék a hormonjaidat.
Családon belül volt hasonló eset,a leányzó 14éves kora óta enyhe fogamzásgátlót szed így jön meg a vérzése.Nem termelődött neki progeszteron hormon. Igaz,ő kövér volt. Ha nagyon vékony vagy,vagy esetleg kilóra kevés,akkor az is okozhatja a gondodat. A nőknél x százalékban kell zsírszövetnek lennie a normális működésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!