Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 évesen elmehetek egyedül...

Melinda- kérdése:

15 évesen elmehetek egyedül nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Félek hogy gombás fertőzésem van és ki szeretném vizsgáltatni magamat mielőtt én minden szutykot bevennék. Szívesen szólnék anyukámnak mert nagyon szeretem, viszont ezt az ügyet szeretném magam elintézni. ( egyébként nem élek nemi életet ha ez számít valamit)

2014. febr. 20. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Természetesen elmehetsz:) És végre egy értelmes tinilány, aki nem mindenféle hülyseéggel akar magán barkácsolni, hanem dokira bízza magát:)
2014. febr. 20. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen elmehetsz.
2014. febr. 20. 21:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Huh ezt jó hallani. :) És lényegében egy ilyen vizsgálatért fizetni kell?
2014. febr. 20. 21:41
 4/8 anonim válasza:
100%
Attól függ, hogy magánorvoshoz mész-e. Az államinál nem kell.
2014. febr. 20. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Magánorvosnál kell, SZTK-s ( állami - mint pl. egy háziorvos ) nem kell. Én ennek ellenére ajánlom a magánt, mert sok esetben jobban odafigyel rád, jobbak az eszközei és megdolgozik azért a pénzért, amit kap. Egy rendelés 5000 Ft-tól bármennyibe kerülhet, határ a csillagos ég.
2014. febr. 20. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Végre egy értelmes lány, aki kísérletezgetés helyett meg akar gyógyulni! Egyébként igen, mehetsz egyedül nőgyógyászhoz.
2014. febr. 21. 05:58
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Én azért szólnék előbb anyukámnak, pláne ha nagyon szereted is!
2014. febr. 21. 10:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem! :) Hát ha minden jól megy akkor magam intézem, de ha gondok lépnének fel, mindenképp anyuhoz fordulok :)
2014. febr. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!