Anyukák, ti mondjátok a lányotoknak, hogy menjen el nőgyógyászhoz? Általában hány évesen mondjátok neki? Mit csináljak, ha az én anyukám még soha nem mondta, pedig már 18 éves is elmúltam?
7/13 nekem van elég sok 30-on felüli ismerősőm akik szintén még sose mentek el,szerintem az ő dolguk,mindenkinek a maga dolga és kész.Én nem szólok bele.
Kérdező!
De nem kell ezt mondani az anyukáknak,amikor valaki elveszití a szüzességét,vagy valamilyen elváltozást,egyéb bajt érzékel(Pl. ,mensivel vannak gondok,fehér folyás változott meg,viszket stb)vagy úgy érzi itt az ideje,a barátjával szeretne együtt lenni akkor érdemes elmenni.Ma már sok lány egyedük,vagy barátnővel megy el.
De 18 éves kor után ha úgy érzi menjen,ennél fiatalabban ha nincs semmi gondja nem kell menni.
Kérdező!
Azért olvass alaposan utána hogyan zajlik a vizsgálat,hogy ne lepődj majd meg és egy jó orvost keres,tapintatosat az első vizsgálat eléggé meghatározó.
Nekem van felnőtt lányom, meg is kérdeztem a nőgyógyászt, mikor aktuális az első vizsgálat. Azt mondta, ha átlagosan fejlett, rendszeres a ciklusa, nincs semmi panasza, akkor meg lehet várni a nemi élet elkezdését.
Azt nem mondta, mi a teendő, ha ez sokáig várat magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!