Lányok nagyon borzalmas nőgyógyászhoz menni?
Nem borzalmas egyáltalán. Nem épp kellemes szituáció, de ki lehet bírni. Sajnos a női léthez hozzátartozik. A hosszú felső tényleg fontos, amint lehet, azonnal le tudod húzni.
A férfiorvosok ne zavarjanak, hidd el nekem, hogy nem úgy néznek ők a páciensekre. Tudod, naponta hány nőt lát szétterpesztett lábakkal? Egyáltalán nem érdekli. Természetes, hogy zavarban leszel, de hidd el, nincs rá okod.
Én sose voltam különösebben szégyenlős amúgy sem, de a nőgyógyásznál meg aztán pláne. Azért amikor először voltam, voltam vagy 12 éves, de valahogy nekem egyértelmű volt, hogy orvoshoz megyek és nem úgy néz rám. Az, hogy terpeszteni kellett, kb. annyira volt nekem érzelmi kérdés, mint megmutatni a fogamat a dokinak. Kicsit meg voltam illetődve, de nem ettől. Inkább csak hogy nem tudtam, hogy mit kellene csinálnom :)
Egyáltalán nem borzalmas amúgy, és az se gáz, ha férfihoz kerülsz. Azóta jópár nőgyógyásznál voltam, valahogy ők jobban bejöttek, és speciel én azóta a férfiakra esküszöm :D, de ez majd nálad is szépen kialakul, hogy a nőket vagy férfiakat fogod-e jobban kedvelni. Ajánlom, hogy keress egy olyan nőgyógyászt, akit az ismerőseid dicsérnek, nemtől függetlenül, valamint hogy tájékozódj arról, hogy mi fog történni veled, és akkor nem fog semmilyen meglepetés érni!
Elég borzalmas, valóban, de nem tudjuk elkerülni.
Én női orvoshoz járok, így sem kellemes, de azért elviselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!