Ha nőgyógyászhoz megyek, le kell borotválnom ott lent?
Figyelt kérdés
Leszoktam eleve, de csak kb 4 naponta. Nem baj az, ha nőgyógyászhoz (először fogok menni) egy kis borostával megyek? Szedjem le teljesen? (Ma borotváltam le)
nem kell leborotválni amiatt... a doki hidd el lát mindenfélét.. olyat is aki egyáltalán nem borotválja, olyat is aki teljesen, olyat is aki fazonra, és borostásat is... a legkevésbé sem az érdekli hogy neked épp mennyi, milyen szőr van ott :)
2014. febr. 9. 22:31
2/18 anonim válasza:
Én le szoktam szedni előtte.
2014. febr. 9. 22:46
3/18 anonim válasza:
nem baj, kb 15 éve még teljesen senki nem szedte hidd el akkor sem zavarta öket most sem. A lényeg hogy fürödj elötte, sajnos sokaknak ez nem egyértelmű.
2014. febr. 9. 23:08
4/18 anonim válasza:
Nem kell leszedni, a nőgyógyászt nem érdekli.
2014. febr. 9. 23:10
5/18 anonim válasza:
A nőgyógyászt ez egyáltalán nem érdekli. Csak az a fontos, hogy zuhanyozz!
2014. febr. 10. 05:42
6/18 anonim válasza:
Én borotváltan mentem egyikhez és beszólt, hogy peepshowba készült kedveském?
2014. febr. 10. 09:32
7/18 anonim válasza:
Dehogy kell! A többségük nem is tartja egészségesnek a borotválást lent.
2014. febr. 10. 13:53
8/18 anonim válasza:
Többségük nem tartja egészségesnek a borotválást??? Többségük inkább rácsodálkozik amikor valakinek hatalmas dzsungel van a lába között amikor szétnyitja... A fürdés meg alap dolog, sajnos tényleg sok ember nem szokott előtte. Van amikor WC-papír darabka is oda van tapadva. Meg amikor annyira büdös valaki, hogy utána ki kell szellőztetni a rendelőt... Szóval ha nem akarod, hogy utána kibeszéljenek és jót röhögjenek rajtad, akkor szedd rendbe magad előtte, és tisztán menj oda.
Lehet azzal a hülyeséggel nyugtatni magad, hogy nem egészséges leszedni... Egyébként sem tudok senkiről akinek bármi baja lett volna attól, hogy borotválkozik.
Ez természetesen nem a kis borostádra vonatkozik, nyugi az nem gáz.
2014. febr. 10. 15:19
9/18 anonim válasza:
Nyolcas, ne őrjöngj, a legtöbb nőgyógyász TÉNYLEG nem tartja egészségesnek a borotválást odalent. És ez nem azt jelenti, hogy igénytelennek meg büdösnek kell lenni, tudod, olló is van a világon meg zuhany.
2014. febr. 10. 15:51
10/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat mindenkitől! :)
persze, a zuhanyzás alap! :)
én azért borotválom, mert nekem is és szerintem minden fiúnak úgy jobban tetszik! :)
milyen peep show? :O ez gonosz volt tőle. szerintem minden fiú a csupaszra bukik, legalábbis majdnem...:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!