Ha nőgyógyászhoz megyek, le kell borotválnom ott lent?
A pedofil hajlamu persze, hogy a csupaszra bukik.
A normális miért bukna az ovodás-kinézetű puncira?
Persze, ollóval szépen rövidre vághatod és a bikini vonaladat esetleg borotvával.
attól még hogy csupasz nem ovis...:D
de kinek mi :)
én leszoktam borotválni ha dokihoz megyek, de én amúgy is csupaszon szeretem, esetleg egy vékony csík.
Nem hinném h ez ovis lenne...
8-asnak: asszisztens vagy nődokinál? Ha igen és kineveted a dzsungeleseket, akkor gratulálok, hogy nagyjából minden 40 fölötti, de főként 50-es nőket beszélhetsz ki, akinél esetleg épp daganatot, petefészekrákot, méhnyakrákot, rendellenes vérzést diagnosztizálnak majd...A mosdás/tisztaság (beleértve, hogy vécépapírdarabka ne legyen ott) valóban alap, de amíg nem szerelmeskedni óhajt a pácienssel az orvos, addig a szeméremszőrzetéhez ezen kívül semmi köze. És megjegyzem van, hogy a betegségtől büdös a punci, azt meg hiaba mossa meg valaki egy órával a vizsgálat előtt, ha a hüvelyváladék vagy valami más gennyes folyás van, akkor az büdös egy perc múlva. A szellőztetés meg amúgy se árt néha a vizsgálókban :-), mert a dokiknak meg néha olyan hónaljszaga van, hogy az egyéb vegyszerillat se nyomja el...(bocs vicceltem).
Nekem lett bajom borotvalastol es zavar is.
Nem asszisztens vagyok, szülészeten dolgozom. Nem szoktam megjegyzéseket tenni és kinevetni őket, mert engem arra neveltek, hogy tiszteljem az idősebbeket. Viszont munka közben sok ilyen sztorit hallok. Az sem ritka, hogy élősködőkkel megrakva jönnek, és nem zavarja őket a dolog.
Hozzánk általában nem 50 évesek jönnek, hanem fiatalok és egyre inkább előfordul, hogy nem figyelnek a tisztaságra. Ha le van borotválva a szőr, akkor könnyebb tisztán tartani a területet.
Egy bizonyos kor felett az a megszokott, hogy nincs leszedve, de én úgy gondolom, hogy a kérdést egy fiatal lány írta ki, szóval ne keverjük bele a súlyos betegeket.
A dokiknak nem csak hónaljszaguk szokott lenni, hanem elég durva szájszaguk is egyébként (persze nem mindegyiknek).
Milyen bajod lett a borotválástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!