Ha nőgyógyászhoz megyek feltétlen le kell borotválnom odalent? Ha még nem vagyok terhes és ha már az vagyok?
Az elsővel értek egyet. A nőgyógyászok és a bőrgyógyászok kimondottan ellenzik a nemi szervek borotválását. Nem véletlenül szőrös ott,mert sok fertőzéstől megvéd. Mosakodni pedig akkor is kell,ha borotválod magadat.
Egy rokonom bőrgyógyász,és nagyon sok betegségnek oka a borotválás. De a divat ma fontosabb az egészségnél.
Az orvos az a személy,akinek teljesen mindegy,csak ápolt légy. Ő már látott ilyet is,olyat is.
Viszont kis off. Nem tudom,nekem még egyszer nem tartott kiselőadást a doki,h nem kellene borotválnom,és egészségtelen...Egyik sem. Pedig elég gyakori vendég vagyok náluk,így terhesen..
Szia
Én 28 éves vagyok. Soha nem borotváltam, csak az a rész van leszedve, ami a bugyiból kilógna oldalt.
2 gyermeket szültem, soha senki nem jegyezte meg, hogy talán le kéne borotválni. Szülés előtt is csak kb. 1-2 centis darabot borotváltak le közvetlenül a hüvelynyílás mellett.
Az én férjemet is kirázza a hideg a kopasz puncitól. Szerintem a nőiességhez a nemi szőrzet is hozzátartozik.
Olvastam én is itt olyan kommenteket, hogy undórító, mert összecsomósodik, meg ragad, meg büdös. De ha szerintem az ember betartja a normális higéniás szabályokat, akkor semmi baj nincs vele.
Mellesleg az egyik barátnőmet is pont ezért szidta le a dokija :-D
A másik ilyen dolog a tanga. El sem tudják az emberek képzelni, hogy mekkora veszélyforrás.
Borotválom. Teljesen. Sokkal kényelmesebb, ha betartod a higiéniás szabályokat, nem lesz bőrbetegséged. Sokaknak azért van tőle, mert nem használnak normális borotvát, zselét és nem fertőtlenítik a borotvát.
Terhességem alatt pici fazont én is növesztettem (mert már nem láttam a végén rendesen a dolgokat), de azt is nyírtam, hogy fél centinél ne legyen nagyobb.
Szerintem sokkal tisztább és a párom is sokkal jobban kedveli így, és én is az övét.
A nőgyógyászt az ilyesmi egyáltalán nem érdekli.
Mondjuk én mindig borotváltam, és sose szólt egyik nőgyógyász sem, hogy ez egészségtelen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!