Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nőgyógyászhoz megyek...

Ha nőgyógyászhoz megyek feltétlen le kell borotválnom odalent? Ha még nem vagyok terhes és ha már az vagyok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 07:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
honnan veszitek ezt a baromságot, hogy borotválni kell? egyre többször olvasom itt......a nőgyógyászod kifejezetten örülni fog, ha nem vagy borotválva, mert megspórolja magának a kiselőadást, hogy mennyire egészségtelen a borotválás....
2011. febr. 28. 07:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A nögyógyászhoz úgy mégy, ahogy akarsz, az mindegy neki, hogy kopasz vagy szörös, csak tiszta és szagtalan legyen.
2011. febr. 28. 07:57
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Az elsővel értek egyet. A nőgyógyászok és a bőrgyógyászok kimondottan ellenzik a nemi szervek borotválását. Nem véletlenül szőrös ott,mert sok fertőzéstől megvéd. Mosakodni pedig akkor is kell,ha borotválod magadat.

Egy rokonom bőrgyógyász,és nagyon sok betegségnek oka a borotválás. De a divat ma fontosabb az egészségnél.

2011. febr. 28. 08:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell feltétlen leborotválnod. Nem a külső érdekli, a vizsgálat belső.
2011. febr. 28. 08:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert én nem borotválom, pont azért amit irtatok. És rövidebbre se kell vágni? Ez nem ciki? A barátom nem szeretné h borotváljam, de azért egy orvosnál más nem? Köszi a válaszokat!
2011. febr. 28. 08:04
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Az orvos az a személy,akinek teljesen mindegy,csak ápolt légy. Ő már látott ilyet is,olyat is.

Viszont kis off. Nem tudom,nekem még egyszer nem tartott kiselőadást a doki,h nem kellene borotválnom,és egészségtelen...Egyik sem. Pedig elég gyakori vendég vagyok náluk,így terhesen..

2011. febr. 28. 09:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia

Én 28 éves vagyok. Soha nem borotváltam, csak az a rész van leszedve, ami a bugyiból kilógna oldalt.

2 gyermeket szültem, soha senki nem jegyezte meg, hogy talán le kéne borotválni. Szülés előtt is csak kb. 1-2 centis darabot borotváltak le közvetlenül a hüvelynyílás mellett.

Az én férjemet is kirázza a hideg a kopasz puncitól. Szerintem a nőiességhez a nemi szőrzet is hozzátartozik.

Olvastam én is itt olyan kommenteket, hogy undórító, mert összecsomósodik, meg ragad, meg büdös. De ha szerintem az ember betartja a normális higéniás szabályokat, akkor semmi baj nincs vele.

Mellesleg az egyik barátnőmet is pont ezért szidta le a dokija :-D

A másik ilyen dolog a tanga. El sem tudják az emberek képzelni, hogy mekkora veszélyforrás.

2011. febr. 28. 09:35
 8/12 anonim válasza:
62%

Borotválom. Teljesen. Sokkal kényelmesebb, ha betartod a higiéniás szabályokat, nem lesz bőrbetegséged. Sokaknak azért van tőle, mert nem használnak normális borotvát, zselét és nem fertőtlenítik a borotvát.

Terhességem alatt pici fazont én is növesztettem (mert már nem láttam a végén rendesen a dolgokat), de azt is nyírtam, hogy fél centinél ne legyen nagyobb.

Szerintem sokkal tisztább és a párom is sokkal jobban kedveli így, és én is az övét.

2011. febr. 28. 09:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Hidd el, az a nőgyógyász látott már borotváltat, nem borotváltat, fehéret, feketét, egészségeset, gombásat...a legkevésbé fogja érdekelni, hogy milyen kívülről...
2011. febr. 28. 10:06
 10/12 anonim ***** válasza:

A nőgyógyászt az ilyesmi egyáltalán nem érdekli.

Mondjuk én mindig borotváltam, és sose szólt egyik nőgyógyász sem, hogy ez egészségtelen lenne.

2011. febr. 28. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!