Hogy mentetek nőgyógyászhoz, le borotváltátok a puncitokat vagy nem?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 22:55
1/8 anonim válasza:
én voltam már így is, úgy is... a dokit baromira nem érdekli...
2/8 anonim válasza:
Figyelj, indulj ki magadból. Ha te lennél a nőgyógyász helyében akkor téged zavarna egy borotválatlan? Ha igen, akkor borotváld le, de ha nem zavarna, akkor ne.
3/8 anonim válasza:
Az orvos csak a betegségedre figyel, és annak gyógyítására. Más nem érdekli. Elég ha lezuhanyozol.
4/8 anonim válasza:
Egyszer borotváltam és az orvos beszólt, hogy műsort készülök adni?
Nagyon kínos volt...
Orvosok nagy többsége szerint amúgy egészségtelen a borotválás.
5/8 anonim válasza:
Én is voltam már mindenhogy, sőt félúton (borostásan) is. Amíg tiszta vagy, addig a dokit nem érdekli.
6/8 anonim válasza:
Ha régen borotválkoztam, akkor leborotválom, de ha pár napos borosta van, akkor hagyom. A dokimat egyébként teljesen hidegen hagyja, mert egyszer sos kellett mennem terhesen, nem volt időm ilyesmire, szabatkoztam miatta, de azt mondta, hogy amíg nem szövi úgy át a bejáratot, hogy nem tud megvizsgálni, addig nem zavarja, miatta lilára vagy hupikékre is festhetném, sőt be is fonhatnám, ha nekem az tetszene, őt nem ez érdekli.
7/8 anonim válasza:
Nekem is tett megjegyzést a frissen borotvált nunimra, nem éppen hízelgőt!
Nem tudom mi köze hozzá! - bár tanácsot adhat, hogy nem kellen, mert nem véletlenül van az ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!