Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség? Mit tegyek terhessé...

Terhesség? Mit tegyek terhességi striák ellen?

Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok és még egyszer sem hánytam vagy voltam rosszul. Szédülést gyomorégést tapasztaltam, mellbimbófájás, de semmi hányás. Ilyen létezik? Esetleg baj? A másik kérdésem az lenne, hogy mit lehet tenni terhességi csíkok és túlzott hízás ellen? Kakavajról hallottam, hogy elég hatásos, de nem igazán hiszek benne. Férjem már aggódik, hogy "elvesztem a jó alakom". Eléggé rosszul esik, hogy máris ezzel macerál. Édesanyámnak elég sok terhességi csíkja van és azt hallottam, hogy akkor esélyes, hogy nekem sincs sok esélyem elkerülni őket. Valakinek van valami tapasztalata? Mit kenjek magamra, hogy ha meg is hízom legalább a striák ne jelenjenek meg?

2014. febr. 21. 12:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

hizás ellen kimondottan húsokat ajánlok. párolt zöldségetek gyümölcsöt. egyetlen mondja a kenyér kihagyása. tiszta szénhidrát forrás.

striák legtöbbször hizás következtében jelennek meg. a gyors hizás következtében. ugyan igy maradnak meg a helyük is, csak azok be esett barázdák lesznek.

megoldás, lassú súlyfelszedés, és kimondottan hús fogyasztás. elengedhetetlen a rengeteg fehérje.

2014. febr. 26. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!