Terhesség? Mit tegyek terhességi striák ellen?
Az, hogy nem hánytál nem probléma, hanem szerencse. Én egyik fiammal se hánytam egyszer sem.
A terhességi csíkok abszolút attól függnek, hogy mekkora lesz a hasad, milyen típusú a bőröd. Van akinek egy darab sincs. Én tele voltam vele, semmit nem tudtam tenni ellene, vékony a bőröm.
A hízás önuralom kérdése. Én ez ellen se tudtam tenni annó, nem voltam elég erős. A hangulatingadozások, és a folyamatosan rám törő éhség vitt mindent. Ha egészségesen eszel nem fogsz hízni, ám terhesség alatt a kívánósság nem kitaláció.
A férjednek meg mond meg, hogy ne cseszegessen ezzel, neked is elég megerőltető a gyereke miatt megválni a szép alakodtól, de neked fontos annyira a baba, hogy ne a saját testedet helyezd első helyre.
Állítsd le.
Amúgy olyan krémről nem tudok ami megakadályozza, olyat esetleg kismamaboltba találsz, ami csökkenti a kialakulást.
kakavajat inkább ne használj :D
kakaóvaj jobb helyette
"Férjem már aggódik, hogy "elvesztem a jó alakom"."
Férjed jó bunkó, hogy finoman fogalmazzak... És ha elveszted az alakod, akkor mi van?
A terhességi csík pedig általában adottság kérdése, de esetleg próbálj meg valami krémet használni rá, megelőzésként.
A túlzott hízás ellen pedig: nem kell kettőre enned :) Normál esetben 10-12 kg plusz jön fel, de ebben benne van a baba, a magzatvíz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!