Mit tehetnék a hirtelen feljött súlyfelesleg miatt megjelenő terhességi csíkok ellen?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,télen nagyon megjött az étvágyam és rendesen meghíztam,pedig ha akartam se tudtam hízni ezelőtt sehogy sem.
Mondjuk akkor sovány voltam ,meg sportoltam is.Voltam olyan 50-1,2 kg 170 centimmel,most nyár elejére lettem 67 kg,de szerencsére mostanra csak 63 ,sikerült egy kicsit lefaragnom ,de a célom olyan 55 kg.Nos a hirtelen súlygyarapodás miatt a combom belső részén megjelentek terhességi csíkok,meg egy kicsit látszik a csípőmön is,anyum mondta hogy vannak rá ilyen krémek,de nem tudom pontosan hogy milyet szerezzek be,az ugyanúgy jó amit az anyukák használnak ? (Gondolom igen) De nem tudom milyen fajták vannak ,vagy hogy melyiket kéne megvennem.
Valaki tudna ajánlani?
2013. aug. 13. 16:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!