Mit tegyek a striák ellen?
Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy nagyon sok stria "nőtt" a fenekemre.Nem híztam, nem fogytam, nem nőttem. Mivel kenjem, és hogy előzhető meg a többi kialakulása? 15/l2011. dec. 11. 14:53
1/8 anonim válasza:
Semmit. De ha nagyon zavar, százezreket költhetsz a divatos kezelésekre. A pénztárcád apad, a stria marad!
2/8 anonim válasza:
Semmit! Hidd el ez egyáltalán nem vesz el semmit a szépségedből! Ezt egy fiú mondja Neked! :) Erre csak Ti lányok hívjátok fel a figyelmünket, bár engem akkor sem érdekel!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi.. Bár 2. nem értek egyet:) Mert, ha az egész testem tele lesz csíkokkal igenis elvesz a "szépségemből"..
2011. dec. 11. 18:30
4/8 anonim válasza:
Aki igazán szeret, azt nem érdekli holmi stria! :) Annak úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy! :) Második voltam.
5/8 ptecus41 válasza:
Szió,
én használtam stria megelőzésre krémet, nem is lett csak pár nagyon vékony. Tesóm akkor használta a striákra valót, amikor már hosszabb idő eltelt a szülés után. Mindkettőnknek szépen helyrehozta a bőrét.
Most a mindennőneken FÉLÁRON van a striás duó csomag.
nem csodaszer, de nekünk is szépen használt, szóval érdemes kipróbálni,
Szülés után már lehet közvetlenül használni és a terhesség alatt is.
LÉnyeg: vékonyan kell felkenni és így sokáig elég.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. dec. 12. 16:12
8/8 ptecus41 válasza:
Szintén jó olvasnivaló:
www.striakezelese.hu
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!