Mennyire "gáz" így nődokihoz menni?
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy péntekre van időpontom kozmetikushoz gyantáztatásra, viszont holnap este megyek nődokihoz. Gondolom értitek a problémát, enyhén szőrösen fogok megjelenni... persze tudom tudom, nem az a dolga, hogy ezzel foglalkozzon, de én mégis nagyon kellemetlenül érzem emiatt magam. Mit gondoltok?2014. jan. 29. 17:19
31/38 anonim válasza:
Igen,ezt írtam már az előzőekben is! Mindenki eldönti maga,hogy mit szeret,tudja,hogy kitől kapja meg a neki "tetsző" ellátást. Különbözőek vagyunk. Úgyhogy aki akar járjon nőhöz,de ugyanúgy férfihoz is legalább annyira lehet.
32/38 anonim válasza:
Amúgy ezért szeretem ezt az oldalt. Hova jutottunk a kérdésben feltett gyantázástól ?! :D
33/38 anonim válasza:
Kedves 87%-os Válaszoló! A tegnapi 18:20-as kommentem nem miattad írtam, hanem azok miatt, akiknek nem az számít, hogy ki milyen orvos, hanem hogy mindenáron csak nő legyen. Akár jó, akár rossz orvos.
35/38 anonim válasza:
Kedves 58%-os
Nem érted, hogy te férfi létedre ebben nem lehetsz autentikus, hiszen te nem tudhatod hogy milyen meztelenül terpeszteni.
Ez kb olyan mintha mi a prosztata felnyúláshoz szeretnénk téged rábeszélni egy női orvosra, mert az biztosan sokkal jobban fog megvizsgálni mint egy férfi.
Én ebben érzem, hogy hülyeség lenne nyilatkoznom, ezért javaslom neked is, hogy ami a nők szégyenérzetét, esetleges kiszolgáltatottságát érinti, ne szólj bele, mert ez kb olyan, mintha a ponty akarna a sas repülésében tanácsot adni.
36/38 anonim válasza:
Kedves 39%-os Válaszoló! Látod, vannak nők akik egyetértenek velem. Biztos Te is láttad, hogy volt aki azt írta, hogy 12 évesen volt először nőgyógyásznál, ráadásul férfinél, és nem félt, mert az Anyukája rendesen felkészítette, hogy mi, és miért történik a nőgyógyásznál, és hogy minden az egészsége érdekében van.
37/38 anonim válasza:
Még annyit, Kedves 39%-os Válaszoló, hogy őszintén nagyon sajnálom ha Neked volt bármilyen rossz élményed a nőgyógyásznál, de ne tápláld bele másokba a saját félelmeidet!
38/38 anonim válasza:
Egy dolgot azért tisztázzunk. Egy férfi nőgyógyásszal kapcsolatban,azért ne arra gondoljon egy nő és lány se és ne is abból induljon ki,hogy szégyenli magát ,mert férfi előtt tárja fel magát. Igaz férfi,de ebben a helyzetben ORVOS. A betegnek lehet,hogy különleges ez a helyzet,de az orvosnak nem. Ő naponta több női nemiszervet lát,mint más egész életében. Dolgoztam 16 évig bőr-, nemibeteggondozóban Rengeteg férfitől vettem kenetet és higgye el mindenki,eszembe sem jutott soha,hogy amivel "dolgozom" éppen az egy PÉNISZ! A nőgyógyász ugyanígy van velünk! Azokon a gátakon kell túllépni,ami bennünk van és ne kell többet gondolni bele,mint ami van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!