Mennyire "gáz" így nődokihoz menni?
Nekem is női orvosom van. Tökéletes, szinte barátnő.
Vele sokkal könnyebben meg tudom beszélni a kényesebb dolgokat is, amit egy férfivel biztosan szóba se hoznék.
Akkor te a ritka, szerencsés(?) nők közé tartozol, akik nem túl gátlásosak.
Nekem is női orvosom van, kezdettől fogva, mert nyilvánvalónak tünt számomra, ha van rá lehetőség akkor olyanhoz menjek inkább, akinek szintén megvannak, vagy meg lehetnek azok a problémái amik nekem. Nyilván pl. egy férfi soha nem érezheti a menstruációs görcsöket, nincs fehérfolyása ami esetleg zavarná stb. Persze ettől lehet jó szakember, de a jó szakemberségen túl egy nő még plusszban hozzá tud tenni annyit, amennyi a nőségéből fakad.
Ugyanígy, gondolom, ha férfi lennék és prosztata gondokkal küzdenék, akkor inkáb mennék férfi urológushoz, mint nőhöz.
Utolsó, ezt ki mondta? én pont úgy látom, hogy a férfi orvosokat is dicsérik és szakértelmüket nem vonta kétségbe senki.
Miért kelted itt a hangulatot egy kiforgatott véleménnyel??
Nem is neked írtam :D
"Nekem is női orvosom van, kezdettől fogva, mert nyilvánvalónak tünt számomra, ha van rá lehetőség akkor olyanhoz menjek inkább, akinek szintén megvannak, vagy meg lehetnek azok a problémái amik nekem. Nyilván pl. egy férfi soha nem érezheti a menstruációs görcsöket, nincs fehérfolyása ami esetleg zavarná stb. Persze ettől lehet jó szakember, de a jó szakemberségen túl egy nő még plusszban hozzá tud tenni annyit, amennyi a nőségéből fakad. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!