Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire "gáz" így nődokihoz...

Mennyire "gáz" így nődokihoz menni?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy péntekre van időpontom kozmetikushoz gyantáztatásra, viszont holnap este megyek nődokihoz. Gondolom értitek a problémát, enyhén szőrösen fogok megjelenni... persze tudom tudom, nem az a dolga, hogy ezzel foglalkozzon, de én mégis nagyon kellemetlenül érzem emiatt magam. Mit gondoltok?
2014. jan. 29. 17:19
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
39%
Fúú én utálok női dokihoz menni. Valahogy férfiakban jobban megbízok, plusz nekem természetellenes ha egy nő turkál ott.
2014. jan. 30. 11:24
 12/38 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is :)
2014. jan. 30. 12:44
 13/38 anonim válasza:
0%
Ha nőhőz mész alapjáraton se szólna be szerintem h milyen vagy odalent. Am én se birom ha nekem nő nyúlkál ott...
2014. jan. 30. 13:49
 14/38 anonim ***** válasza:

Nekem is női orvosom van. Tökéletes, szinte barátnő.

Vele sokkal könnyebben meg tudom beszélni a kényesebb dolgokat is, amit egy férfivel biztosan szóba se hoznék.

2014. jan. 30. 14:06
 15/38 anonim ***** válasza:
50%
Hát, típus függő. Én a férfiakkal is ugyanúgy meg tudok beszélni mindent.
2014. jan. 30. 14:15
 16/38 anonim ***** válasza:
11%

Akkor te a ritka, szerencsés(?) nők közé tartozol, akik nem túl gátlásosak.

Nekem is női orvosom van, kezdettől fogva, mert nyilvánvalónak tünt számomra, ha van rá lehetőség akkor olyanhoz menjek inkább, akinek szintén megvannak, vagy meg lehetnek azok a problémái amik nekem. Nyilván pl. egy férfi soha nem érezheti a menstruációs görcsöket, nincs fehérfolyása ami esetleg zavarná stb. Persze ettől lehet jó szakember, de a jó szakemberségen túl egy nő még plusszban hozzá tud tenni annyit, amennyi a nőségéből fakad.

Ugyanígy, gondolom, ha férfi lennék és prosztata gondokkal küzdenék, akkor inkáb mennék férfi urológushoz, mint nőhöz.

2014. jan. 31. 13:16
 17/38 anonim ***** válasza:
Akkor mondok valamit. Először én is nő orvoshoz jártam,de annyira flegma volt,hogy a 3. alkalommal már máshoz mentem. Egy férfihoz,akivel viszont nagyon meg voltam elégedve szakmailag és emberileg is. Ráadásul dolgoztam nőgyógyászaton és TUDOM,hogy a nők között is vannak kevésbé szimpatikus és felkészült orvosok és fordítva is igaz és az orvos fejében nem az jár egy vizsgálat alatt,hogy" puncit vagy fütyit látok,hűha,de jó!". Ez csak a betegek fejében van!! Nem hiszem,hogy azért mert valakinek más a véleménye,egy dologgal kapcsolatban az már hülye és le kell szavazni!
2014. jan. 31. 13:38
 18/38 anonim ***** válasza:
Persze a női nőgyógyász is menstruál meg ilyenek. De most ennyi erővel, az nem jó sebész, akinek nincs megműtve mindene? Mert ő nem érezte még át ezt?
2014. jan. 31. 13:40
 19/38 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezt ki mondta? én pont úgy látom, hogy a férfi orvosokat is dicsérik és szakértelmüket nem vonta kétségbe senki.

Miért kelted itt a hangulatot egy kiforgatott véleménnyel??

2014. jan. 31. 13:46
 20/38 anonim ***** válasza:

Nem is neked írtam :D

"Nekem is női orvosom van, kezdettől fogva, mert nyilvánvalónak tünt számomra, ha van rá lehetőség akkor olyanhoz menjek inkább, akinek szintén megvannak, vagy meg lehetnek azok a problémái amik nekem. Nyilván pl. egy férfi soha nem érezheti a menstruációs görcsöket, nincs fehérfolyása ami esetleg zavarná stb. Persze ettől lehet jó szakember, de a jó szakemberségen túl egy nő még plusszban hozzá tud tenni annyit, amennyi a nőségéből fakad. "

2014. jan. 31. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!