Kell nődokihoz menni vagy nem? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szal nagyon rendszertelen a menzeszem, van hogy másfél hónapig nicns meg aztán 10-15 napra megjön. Meg most már lassan kér hete ilyen enyhe, és most nem tudom miért nem jön meg rendesen. Vagy ez csak azért van mert még nem állt be?
13/L
2010. márc. 17. 22:19
1/2 anonim válasza:
Pontosan!! Ha 2 év múlva is ilyen,akkor menjél.És sok minden befolyásolja.Megfázás,felfázás,
2/2 anonim válasza:
még nagyon fiatal vagy,ha nem áll be rendesen 15-16 éves korodra akkor menj el,az most még normális,sok lánnyal előfordul a te korodba.Nekem pl 11 évesen jött meg,rendszeresen,de 12 napig is eltartott,dokihoz nem mentem és utólag örülök is ennek,mert volt pár barátnőm akik elmentek és hormon kezelést kaptak,egyik duci lett,a másik meg szőrős.Szóval ez a te korodba normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!