Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utolsó hónapban mennyire...

Az utolsó hónapban mennyire kell sűrűn menni a nődokihoz? És akkor is elkéri a teljes terhesrendelés árát (8000 Ft) minden alkalommal, ha mondjuk hetente megyek akkor is? Vagy lehet, hogy ilyenkor kevesebbet kér?

Figyelt kérdés
Ő nem rendel kórházban, csak bejár szülni és műteni.
2010. szept. 5. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hetente 1x kell menni az utolsó hónapban és uúgy fizetni. Nálunk ez van.
2010. szept. 5. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk havonta 7000 (mindig van uh is), utolsó hónapban pedig hetente 2000 (uh és ctg/nst).
2010. szept. 5. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sajnos hallottam olyat is, hogy az utolsó hónapban sokszor behívta a kismamát a magánorvos mindenféle indokokkal és mindig ki kellett fizetni a terhesgondozás árát. Teljesen orvosfüggő. Sajnos vannak pofátlanok is :S
2010. szept. 5. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Áprilisban szültem a 2. fiam és igen, hetente kellett menni az utolsó hónapban. Szintén 8.000 Ft-ot fizettünk/alk. Illetve egyszer kegyesen nem uh-ozott meg, akkor csak 5 ezret. De én választottam, a dokit is meg a magánrendelést is... :)
2010. szept. 5. 16:54
 5/5 A kérdező kommentje:
És ezt hogy kérdezitek meg tőle?
2010. szept. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!