Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire "gáz" így nődokihoz...

Mennyire "gáz" így nődokihoz menni?

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy péntekre van időpontom kozmetikushoz gyantáztatásra, viszont holnap este megyek nődokihoz. Gondolom értitek a problémát, enyhén szőrösen fogok megjelenni... persze tudom tudom, nem az a dolga, hogy ezzel foglalkozzon, de én mégis nagyon kellemetlenül érzem emiatt magam. Mit gondoltok?
2014. jan. 29. 17:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Én ebből még mindig csak azt látom, hogy nagyon jó lehet egy férfi nőgyógyász, kiváló szakember is, de van amit csak egy nő tud még mindehhez hozzátenni. Így talán a női orvos nagyon jó szakember lehet, aki legalább olyan szorgalommal végezhette el tanulmányait, de rendelkezik még egy plusszal, amivel viszont a férfi nem rendelkezhet, hogy ő személyesen is érzi, tudja amit nőtársa érez a mensivel kapcsolatban, szüléskor, stb, és még egy plussz, hogy néha neki is el kell mennie nőgyógyászhoz, ahol viszont akkor ő is érzi a kiszolgáltatottságot. És ez semmiképpen sem hátrány, legfeljebb előny lehet.
2014. febr. 1. 17:51
 22/38 anonim ***** válasza:
44%

Aha,még egy plusszal, főleg,ha neki nincs olyan problémája,hogy fáj a hasa, nem szült soha,stb...,de ha van is jól tűri és esetleg éppen magából kiindulva nem érti,hogy a másik miért "nyafog"

Ilyen hülyeséget. Tök mindegy,hogy férfi vagy nő. Mindkettőtől meg lehet kapni a maximális ellátást és figyelmet és az ellenkezőjét is.

2014. febr. 1. 18:01
 23/38 anonim ***** válasza:
Na pont erről beszéltem egy másik kérdésnél, mint amit az előző válaszoló írt.
2014. febr. 1. 18:03
 24/38 anonim ***** válasza:
Nem férfiak vagytok véletlenül?
2014. febr. 1. 18:08
 25/38 anonim ***** válasza:
87%-os nem, azt már látom így visszanőzve.
2014. febr. 1. 18:10
 26/38 anonim ***** válasza:
visszanézve.
2014. febr. 1. 18:11
 27/38 anonim ***** válasza:
A 87%-os válaszoló nem férfi, mégis tudja, hogy nem a nemén múlik, hogy ki milyen orvos.
2014. febr. 1. 18:12
 28/38 anonim ***** válasza:

Az övé is egy vélemény, mint oly sok más embernek is a saját véleménye. Ami alkalmasint pont az ellenkezője.

De te akkor férfi vagy, ha jól veszem ki, és akkor bizony nem igazán vagy autentikus ebben a témában.

2014. febr. 1. 18:16
 29/38 anonim ***** válasza:
44%
Nő vagyok. De ahhoz már elég öreg,hogy tapasztaltam dolgokat,szültem 2x,volt műtétem. Ráadásul 30 éve eü,dolgozó vagyok,úgyhogy a másik oldalt is ismerem valamennyire.
2014. febr. 1. 18:17
 30/38 anonim ***** válasza:
51%
De nem kell ajánlgatni, hogy ki milyen nemű orvoshoz menjen, mert senki nem tudhatja, hogy a Kérdezőknél ki milyen orvos. Majd mindenki eldönti maga, hogy kihez megy.
2014. febr. 1. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!