Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meddig tart még? (leszólós...

Meddig tart még? (leszólós írások nemkellenek! )

Figyelt kérdés

Mióta elkezdtem szedni a fog.gátlót pacsételő/barnázó vérzésem van,(1 hét mensi és azóta 1 hete barnázás) ez meddig tart ? csak az első pár hónapban van ilyen? nagyon el vagyok keseredve hogy valami baj lehet vagy ez normális? a tájékoztató nemír semmit erről:S de neten olvastam hogy ez előfordulhat mert felborírtja a hormonháztartást, valóban ettől van vagy valami más oka lehet?

L/21

2009. dec. 4. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Menj vissza az orvoshoz, mert valami nincs rendben - lehet, hogy másféle tabletta kellene.
2009. dec. 4. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
a tájékoztatók 99%-a megírja, hogy az első 3 hónapban a pecsételés természetes jelenségnek mondható.
2009. dec. 4. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Első hónapban még teljesen normális.

Amikor elkezdtem szedni, én az első hónapot végigbarnáztam, utána rendben lett minden.

2009. dec. 4. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy egész hónapon át volt!!

Szóval te még szerencsés vagy!:)

2009. dec. 4. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:
uhh kicsit megnyugodtam :) köszi a válaszokat :)
2009. dec. 4. 13:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!