én egy 21 éves lány vagyok. Az lehet hogy akkor most a páromtól estem teherbe és ugye nem attól az idegentől? Kérlek írjatok. Egy elkeseredett lány.
Figyelj csak szólok,hogy az abortusz is pénzbe kerül. Tehát ha nem állsz úgy anyagilag hogy fussa egy esemény utánira hogy fogja futni az abortuszra. S hogy futja ha megszülöd? Nem gondolod ,hogy te is tehetsz róla? Már csak azért is tudnia kell mindet kerek perec, mert ha nem tudod már elvetetni neki is nevelnie kell más kölkét.
Ha meg annyira gyereket akarsz miért nem figyelsz jobban magadra? Az alkohol sem tesz ám jót a vérednek!
S tudod mivel nem szóltál senkinek nem csodálnám ha nem hinné el. Ilyen esetben az a minimum,hogy az a drágalátos barátnőd kézen fog és elmentek a rendőrségre feljelentitek a pasit. De ezek szerint ő is ilyen béna.
S igaza van annak aki azt irta,hogy nem igaz
Nekem az a furi, hogy megerőszakolnak, és utána alig egy hónappal már simán szexuális kapcsolatot létesítesz a pároddal. Meg azt sem értem, nem volt már ott a buliban senki rajtatok kívül? Én minimum visítottam volna és addig rúgom, ütöm a részeg pasit amíg van erőm. Valaki meg majd csak meghallja és ránktöri az ajtót.
Nem tudom, én még mindig nem értem...
Utána meg nem jelented fel, nem veszel 72 órás tabit (nincs pénzed, de sztem meg lehetett volna oldani, nőgyogyi + feljelentéssel)...aztán meg nem mondod el a párodnak, hogy mi történt???
Vagy csak nekem nem veszi be az agyam a sztorit, többi válaszadó?
Amint írtam, nekem sem teljes a sztori...
1: egy buliban általában többen vannak, jó, bezárta az ajtót, tegyük fel nem hallotta senki, ezt még valahogy el is hiszem.
2: nem szólt senkinek, illetve az egyetlen barátnő nem segített egyáltalán, még csak nem is javasolta, hogy azonnal menjen orvoshoz, rendőrségre, lerázta, hogy nincs pénze kölcsönadni.
3: nem kerestél fel orvost, nem vettél be 72 órásat, hivatkozva arra hogy drága. Fel sem merült benned, hogy terhes maradhatsz? Ha igen, nem vetetted össze a 72 órásat az abortusszal?
4: a párja semmit nem vesz észre. az erőszak lelkileg nagyobb fájdalmat okoz, mint testileg.
5: 1 hónapra rá ugyanúgy szeretkezik a párjával, nincs benne félelem, semmi.
Egyetértek az előző hozzászólókkal. Nem hiszem el, hogy van olyan nő, hogy miután megerőszakolják éli tovább a mindennapi életét, mintha mi se történt volna.
Ilyenkor a minimum a feljelentés, és ez esetben bizony lett volna orvosi látlelet, és akkor adtak volna esemény utánit is.
Azt mondtad, hogy "nem volt pénzed" esemény utánira (mely kb. 5000 Ft), nem pedig azt, hogy eszedbe se jutott, hogy van ilyen tabletta... Vagyis 5000Ftot sajnálsz, de egy 30ezres abortuszt már lazán bevállalsz (sőt a hetenkénti tesztelgetésből is majdnem kijött volna a tabletta ára). Azt pedig végképp nem értem, hogy ahol nincs 5ezer forint, ott hogy képzelik el a gyerekvállalást.
Majd az abortuszt, rosszabb esetben (azaz, ha megszülöd) pedig a kismillió féle "segílykét" is kifizeti neked Állam bácsi a többi ember munkájából... Magatokat se tudjátok eltartani, de már gyerek az kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!