Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » én egy 21 éves lány vagyok....

én egy 21 éves lány vagyok. Az lehet hogy akkor most a páromtól estem teherbe és ugye nem attól az idegentől? Kérlek írjatok. Egy elkeseredett lány.

Figyelt kérdés
Az történ t hogy egy hónappal ezelőtt együtt voltam erőszakkal egy fiúval és védekezés nélkül sajnos . De utána szinte minden héten csináltam terhességi tesztet és negatív lett. Most vasárnap (nov.29) együtt voltam a párommal (ő még nem tud az incidensről) is védekezés nélkül és ma péntek (dec. 04) van és csináltam megint tesztet ami + lett. Dec.2án kellett volna megjönnie.
2009. dec. 4. 11:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
A nov. 29-i teherbeesést még nem mutatná a teszt! A baba korábbi aktusból származik, vagyis nem a párodtól.
2009. dec. 4. 11:37
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igaza van az előttem szólónak. Ez a terhesség nem a nov 29-i aktusból jött létre, hanem az előttiből. Hiába végeztél tesztet minden héten,az csak akkor mutat valamit amikor már késik a mensid.
2009. dec. 4. 11:49
 3/28 anonim ***** válasza:
89%
Igen, az előttem szólok leírták. De miért nem vettél be 72 órás tablettát?
2009. dec. 4. 11:55
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van az előttem szóloknak,pár napja hogy eggyütt voltatok a pároddal,a terhességi teszt akkor mutassa ki amikor már elmarad a menstruáció,vagy ha még megvan egy kicsit(pár csepp)sajnos az idegentől vagy terhes.

22/L

Ja amúgy nem szóltál senkinek főleg a párodnak,szüleidnek,barátnődnek,vagy akiben megbízol az esetről?Ha megerőszakolt,akkor miért nem jelentetted föl?

2009. dec. 4. 11:58
 5/28 anonim ***** válasza:
81%

Édes miért nem vett esemény utánit? Mert megerőszakolták. Biztos te is rohannál a patikába ilyenkor esemény utánit venni...

Egyébként igen sajnos attól vagy terhes. Mióta vagy együtt a pároddal? S miért nem mondta el neki mi történt?

Muszáj lesz megbeszélnetek.

2009. dec. 4. 11:59
 6/28 A kérdező kommentje:
akkor most mit csináljak?? nem akarom ezt a gyereket. kérlek segítsetek! mit tudnátok javasolni??
2009. dec. 4. 11:59
 7/28 A kérdező kommentje:
már 5 éve vagyunk együtt, ő kinnt volt külföldön én meg végre örültem hogy kimozdulok kicsit a depressziómból, és ez lett a vége! nem tudom, hogy mit szólna a párom! nagyon félek!!! abortuszt meddig lehet végezni? vagy mit csináljak?? (sír)
2009. dec. 4. 12:02
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, valóban nem rohannék, az első dolgom keresni egy megbízható embert, a második feljelenteni, a harmadik meg a patikába rohanni. Akármennyire rosszul lennék, tudnám, hogy a terhesség esélye fennáll, így muszáj oda rohannom. Hangsúlyozom, ez én lennék. "Édes".
2009. dec. 4. 12:02
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: kiegészíteném, hogy az előző válaszommal nem téged akartalak bántani, kérdező, csak az előttem válaszolóra reagáltam a saját szemszögemből nézve.
2009. dec. 4. 12:03
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy keress valakit akiben megbízol.

Kettő menj el dokihoz

Három mond el...

Nem könnyű de joga van tudni és segíthet a döntésben 12hétig végzik el az abortuszt. De lehet többé nem lehetsz terhes ez is benne van.

2009. dec. 4. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!