Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » én egy 21 éves lány vagyok....

én egy 21 éves lány vagyok. Az lehet hogy akkor most a páromtól estem teherbe és ugye nem attól az idegentől? Kérlek írjatok. Egy elkeseredett lány.

Figyelt kérdés
Az történ t hogy egy hónappal ezelőtt együtt voltam erőszakkal egy fiúval és védekezés nélkül sajnos . De utána szinte minden héten csináltam terhességi tesztet és negatív lett. Most vasárnap (nov.29) együtt voltam a párommal (ő még nem tud az incidensről) is védekezés nélkül és ma péntek (dec. 04) van és csináltam megint tesztet ami + lett. Dec.2án kellett volna megjönnie.
2009. dec. 4. 11:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A 12. terhességi hétig javasolt az abortusz :-(
2009. dec. 4. 12:12
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Menj el nőgyógyászhoz,ő biztosabban megtudja mondani,hogy terhes vagy-e vagy sem, a tesztek sem százszázalékosak,valamint felteheted neki a kérdéseidet, az esetleges abortuszrólis ,meg következményeiről,én biztosan minél előbb szakemberhez fordulnék vizsgálat céljából,utána meg megbeszélném,elmesélném a páromnak,elvégre ő is érintett és joga van tudni.
2009. dec. 4. 12:20
 13/28 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy segítetek. iszonyatosan rosszul érzem magam. félek hogy a párom ezt megcsalásnak fogná fel! pedig én nem akartam azt az egészet. azért nem tudtam venni 72 órás gyógyszert mert sajnos az anyagi helyzetem nem engedte meg, és még esélyem se volt hogy bárkitől kölcsön kérjek ! de jövőhét keddre kérek időpontot az orvsomtól hogy megbeszéljük a dolgokat. Amúgy hallottam arról hogy létezik olyan hogy orgazmus során valamilyen előidézett peteérés következik be... (bárcsak az lett volna a párommal), mert mi szeretnénk, de sajnos vészes vérszegény és súlyos vashiányos vagyok és eddig vele, nem sikerült, de azzal meg úgy néz ki hogy igen... nagyon kétségbe vagyok esve !!!
2009. dec. 4. 12:21
 14/28 anonim ***** válasza:
De mostmár nincsenek valami tabletták is amitől elvetélsz, vagy mi?? Mármint mitnha hallottam,hogy a nőgyógyász tud adni ha 4 hetes vagy max valami gyógyszert is, az abortusz helyett. Szerintem menj el nőgyógyászhoz,, majd ő biztos segit. Hátha nem is vagy terhes...
2009. dec. 4. 12:22
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

figyi, egy abortusz 30 ezer ft körül van. erre neked lesz pénzed, ha a 72 órás tablettára sem volt?

és azt h együtt voltál vkivel erőszakkal, ezt hogyan kell elképzelni? elmentél a barátod nélkül bulizni, és ott mit is csináltál h ezlett a vége? csakúgy odament vki és megerőszakolt egy bokorban???

21 éves létedre....ha akkor rögtön a rendőrséghez fordulsz, ők elküldenek téged nőgyógyászhoz vizsgálatra, és ott lettvolna esélyed arra h ingyen megkapod a 72 órás tablettát. hallottam már ilyenről, h odaadták ingyen, aki nem tehette meg anyagilag. vagy egy nővédő egyesülethez kellett volna fordulni, és ők biztos h segítettek volna. ha ezaz erőszak tényleg erőszak volt. és semmi előzménye nemvolt a részedről.

21 éves létedre azért én több észt vártam volna. anyád apád sincsen?

2009. dec. 4. 12:39
 16/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem teljesen világos a történet...
2009. dec. 4. 12:55
 17/28 anonim ***** válasza:

ezek szerint ugy voltál bulizni,hogy a párod nem tudott rola...

ott meg rádmászott vki,és nem tudtad leállitani...

tehát ha rendprség,párod megtudja,h mit csinálsz mikor nincs veled,kidob...

okos,ügyes nagylány,szüleid örülhetnek:S

menj dokihoz,párodnak mondd el,aztán majd lesz vmi...vmi mindig van...

2009. dec. 4. 13:16
 18/28 A kérdező kommentje:
igen, párom nélkül elmentem bulizni egyik bnőmmel aki odavalósi volt. volt egy srác aki nagyon közeledett, és persze eléggé ittas is volt, és ő volt a "házigazda".már elég késő volt, és bnőm elugrott a pasijával valahova. már elég késő volt és én elakartam érni az utolsó buszom hazafele. volt egy külön szoba ahol a kabátok voltak és én bementem oda hogy felöltözök, és mire észbekaptam az a srác rázárta az ajtót, és letámadott, (nálam jóval nagyob darab) nem tudtam mit tenni hogy lelökjem magamról. és így történt meg, akkor abba a pillanatba nem forgott más a fejembe csak az h minnél hamarabb eltünjek onnan :( fel se fogtam akkor még szerintem a dolgokat! és csak sírtam és futottam a buszhoz. ennyi röviden! nem mertem sehova se menni, mert féltem mindenkitől és mindentől.
2009. dec. 4. 13:19
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy nekem sem tiszta a történet, szóval úgy mentél el, hogy a párod nem tudott róla, majd miután megtörtént ez a dolog, nem szóltál se neki, se másnak? Hogy nem vette észre a párod? Ez egy olyan trauma (ha valóban olyan megerőszakolásról van szó), hogy nem lehet eltitkolni. Valóban, az első sokk után azonnal orvoshoz kellett volna menni. Illetve nem véletlenül mondják, hogy ha lehet ne fürödjön meg az ember, mert úgy még bizonyítékot is tudnak venni. Igen, tudom könnyű innen okoskodni, de azért a gyógyszertár eszedbe juthatott volna.
2009. dec. 4. 13:27
 20/28 anonim ***** válasza:
anyukád, apukád, nagymamád, keresztmama, papa stb??? nincsenek?
2009. dec. 4. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!