Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segitség honnét tudom, hogy...

Segitség honnét tudom, hogy hüvely gombám van?

Figyelt kérdés
az utolsó aktus után fura vólt hogy elvérezttem és pár nappal később viszketni kezdett a nemi szervem és valami váladék is járul hozzá nem sok..pár nappal később montta a pasim ,hogy valami van a nemi szervével viszket és hogy furán nézki olyan mintha összement volna ...asztán párnap mulva nekem enyhült a probléma és semmi bajom de ha wc re megyek akkor néha viszket...ez hüvely gomba lehet???
2014. jan. 22. 22:48
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Frászkarikát. Kamuzol. Nincs beszélgetőpartnered, aki ráér?
2014. jan. 24. 20:16
 32/39 A kérdező kommentje:
nem kamuzok!
2014. jan. 24. 20:19
 33/39 anonim ***** válasza:
Figyi nem kell félned semmitől. Abba a helyzetbe kerültél, amibe a felnőtt nők is belekerülnek életükben akár tíz-húsz alkalommal is. A hüvelyi fertőzés gyakori dolog (sajnos a popsink ott van a hüvely mellett, ezzel nincs mit tenni). Nincs ezen mit szégyellni vagy félni, ki kell kezeltetni és kész.
2014. jan. 24. 20:20
 34/39 anonim ***** válasza:

Figyelj kedves kérdező!

Most lehetnék undok veled, és mondhatnám, hogy 15 évesen tanuld a verseket, meg a történelmet, a matekról nem is beszélve, mert 15 évesen kb. 9.-es vagy.

De nem leszek az, mert én is voltam 15 (ú, de rég volt!) és pontosan tudom, hogy a pasizás mennyivel izgibb mint a tanulás. Viszont a szexuális élet megkezdésére nem csak testileg kell érettnek lenni, hanem agyban is. Fel kell fogni, hogy ha szexelsz, akkor azt felelősséggel tedd. Azaz védekezz, hogy ne ess teherbe, és ha esetleg teherbe esel, vagy elkapsz valami fertőzést, az benne van. Viszont azt kezeltetned kell, mind a kettőtök érdekében.

A nőgyógyász nem feltétlenül fizetős. Ha bemész a Neked illetékes járóbeteg gondozóba, és kivárod a sort, akkor TB alapon ellátnak. (Kis szépséghibája, hogy 15 évesen még kiskorú vagy, azaz Édesanyád nélkül nem mehetsz!) Úgyhogy hajrá, először szólj Édesanyádnak, aztán irány az orvos.

2014. jan. 24. 23:39
 35/39 anonim ***** válasza:
Mehet édesanyja nélkül 14 éves kortól...
2014. jan. 25. 00:35
 36/39 anonim ***** válasza:
Akkor lehetnek rossz következmények, ha nem mész orvoshoz!
2014. jan. 25. 05:53
 37/39 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ez a 14-es korhatár csak a gyermeknőgyógyászatra igaz. Felnőtt nőgyógyászaton 18 éves korig valaki felnőtt kísérőnek jelen kell lennie.
2014. jan. 25. 08:34
 38/39 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy lenne erre külön szabály. Legalábbis én egyedül jártam 18 alatt...
2014. jan. 25. 10:14
 39/39 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy így van. Egyik alkalommal, amikor a laborba kellett mennem terhesség alatt, (a labor az ambulancia mellett van) a nőgyógyászom volt az ambulanciára beosztva aznap. Amíg vártam, mellém ült egy család (Anya-Apa, a 16 éves nagylány, és annak barátja). Mikor ők következtek, a nagylány felállt, és elindult az ajtó irányába, a barátja meg akkor állt fel a székről, hogy majd vele tart. Erre kijött az orvosom, akinek feltűnt, hogy a hölgy még nagyon fiatal. Meg is kérdezte, hogy hány éves. Mondta, hogy 16. Erre az orvosom azt mondta, hogy "Oké, de akkor a fiatalember itt marad, Anyuka viszont bejön!" Ebből gondolom, hogy ez lehet a szabály. Főleg mert az orvosom alapból nem egy hisztis, az jön be akai akar. Velem is bárki bejöhetett, de én már ugye nagykorú vagyok, és voltam akkor is. Mondta is, hogy a kiskorúság miatt kéri az Anyuka jelenlétét.
2014. jan. 25. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!