Segitség honnét tudom, hogy hüvely gombám van?
Figyelj kedves kérdező!
Most lehetnék undok veled, és mondhatnám, hogy 15 évesen tanuld a verseket, meg a történelmet, a matekról nem is beszélve, mert 15 évesen kb. 9.-es vagy.
De nem leszek az, mert én is voltam 15 (ú, de rég volt!) és pontosan tudom, hogy a pasizás mennyivel izgibb mint a tanulás. Viszont a szexuális élet megkezdésére nem csak testileg kell érettnek lenni, hanem agyban is. Fel kell fogni, hogy ha szexelsz, akkor azt felelősséggel tedd. Azaz védekezz, hogy ne ess teherbe, és ha esetleg teherbe esel, vagy elkapsz valami fertőzést, az benne van. Viszont azt kezeltetned kell, mind a kettőtök érdekében.
A nőgyógyász nem feltétlenül fizetős. Ha bemész a Neked illetékes járóbeteg gondozóba, és kivárod a sort, akkor TB alapon ellátnak. (Kis szépséghibája, hogy 15 évesen még kiskorú vagy, azaz Édesanyád nélkül nem mehetsz!) Úgyhogy hajrá, először szólj Édesanyádnak, aztán irány az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!