Segitség honnét tudom, hogy hüvely gombám van?
Figyelt kérdés
az utolsó aktus után fura vólt hogy elvérezttem és pár nappal később viszketni kezdett a nemi szervem és valami váladék is járul hozzá nem sok..pár nappal később montta a pasim ,hogy valami van a nemi szervével viszket és hogy furán nézki olyan mintha összement volna ...asztán párnap mulva nekem enyhült a probléma és semmi bajom de ha wc re megyek akkor néha viszket...ez hüvely gomba lehet???2014. jan. 22. 22:48
11/39 A kérdező kommentje:
oké...és azmár bisztos hogy gombás vagyok??a leirottak alapján??
2014. jan. 23. 06:35
12/39 anonim válasza:
Előző vagyok. Erre is csak orvos tud biztos választ adni, ha látja miről van szó!
13/39 anonim válasza:
Sziasztok!
Egyetértek, mindenképpen nőgyógyászati vizsgálat után érdemes bármilyen kezelést elkezdeni, mert kizárólag ő tudja megmondani, hogy valójában mi is a baj, mi itt látatlanban csak tippelünk. Hajrá, irány a nőgyógyász. Aztán majd írj, hogy mit mondott, és jobban vagy-e.
14/39 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy a pasidat is kellhet kezelni. És könnyen lehet, hogy nem kenőccsel, hanem tablettával/kapszulával fogjátok elérni a végső eredményt (ezek mindig vénykötelesek). Ha már szexelsz, úgyis kellene nőgyógyászhoz járnod, itt egy nagyszerű alkalom. Szerintem amúgy a leírtak nem biztos, hogy gombára utalnak.
15/39 A kérdező kommentje:
hát remélem hogy ez nem gomba:( és ha nem kezeltetem akkor mi lessz??
2014. jan. 23. 15:37
16/39 anonim válasza:
Ha nem kezeled, akkor meddő is lehetsz.
17/39 anonim válasza:
Ha nem gomba, akkor baktériumos vagy esetleg parazitás (egysejtű) fertőzés. Mindhárom opciót feltétlenül kezelni kell, mert súlyos gyulladásokat tudnak okozni. Amivel kapcsolatban csak a legkisebb probléma az, hogy rettentően fog fájni a szex...
Menj nőgyógyászhoz és ő megmondja, mi a kórokozó, és szakszerűen kezeli, pár nap alatt túl is lehetsz rajta.
18/39 A kérdező kommentje:
értem...de nekem már nincs semmi problémám...viszont a pasimnak igen :( de nem szeretnék orvoshoz menni ...mi lehet ebből??és már neki is muloban kezd lenni
2014. jan. 23. 19:37
19/39 anonim válasza:
Mit tegyél? Nem akarlak megbántani, de nem tűnsz nagyon értelmes nőnek. Vagy csak kamu a kérdésed. Igényes és tanult nő tudja, hogy egy fertőzést ki kell kezelni. A fertőzés beazonosítása az orvos dolga. Ha nem kezelteted ki, annak következményei vannak. Nálad a tovább terjedés és a párod tovább fertőzése. Itt minden okosat leírtak már. Ostobaság és igénytelenség a kezelést mellőzni...!
20/39 anonim válasza:
Egyetértek, iszonyú igénytelen dolog nem kikezeltetni ilyen fertőzést. Magától többnyire nem múlik el, csak visszahúzódik, ami azt jelenti, hogy mind a ketten fertőzőképesek maradtok. Nálad ezek a fertőzések gyönyörű akut vagy szubakut vagy krónikus gyulladásokat tudnak okozni a hüvelyben, a petevezetékekben, a petefészekben vagy a méhben. Az akut gyulladás rohadtul fáj, a szubakut és krónikus gyulladásokat valószínűleg nem fogod észrevenni, csak majd csodálkozol, hogy miért nem jön a baba. Azért nem jön, mert a gyulladás hatására összehegesedtek és összenőttek a szövetek a petevezetékben és környékén. Ez a fajta meddőség maradandó lehet, az összenövések pedig életed végéig nehezen kezelhető fájdalmat okoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!