Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segitség honnét tudom, hogy...

Segitség honnét tudom, hogy hüvely gombám van?

Figyelt kérdés
az utolsó aktus után fura vólt hogy elvérezttem és pár nappal később viszketni kezdett a nemi szervem és valami váladék is járul hozzá nem sok..pár nappal később montta a pasim ,hogy valami van a nemi szervével viszket és hogy furán nézki olyan mintha összement volna ...asztán párnap mulva nekem enyhült a probléma és semmi bajom de ha wc re megyek akkor néha viszket...ez hüvely gomba lehet???
2014. jan. 22. 22:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
A pasidnak pedig a prosztata gyulladhat be tőle, amit nem fog megköszönni neked.
2014. jan. 23. 22:16
 22/39 A kérdező kommentje:
miért mibaja lehet tőle?
2014. jan. 23. 22:45
 23/39 anonim ***** válasza:
Itt az utolsó két hozzászólásban leírt mindent a hozzászóló. Én csak annyit kérdeznék, hogy mondd, miért akarod annyira, hogy orvos nélkül oldódjon meg a probléma? Azért, hogy valami kamugyógyulást érj el, amiről azt hiszed meggyógyultál, aztán pár hét múlva kiderül, hogy nem. Megteheted, hogy ún. házi gyógymódokkal kísérletezel, de az nem tuti, és ha átmenetileg meg is szünteti, bár inkább elfedi a tüneteidet, ha nem tudod a gyökerét, akkor mire is keresed a gyógyulást? Nem lenne egyszerűbb, ha fognád a párod kezét, és elmennétek orvoshoz, aki kb. 2 perc alatt megmondja, hogy mi bajod, ad majd gyógyszert, és meggyógyulsz? A párod is menjen szépen orvoshoz, mert akármelyikőtök is a góc, ping-pong labda szerűen adogatjátok egymásnak a kórságot, amíg mind a kettőtöket ki nem kezelik. Hiába mész nőgyógyászhoz, ha ő a góc, ahogy ő is hiába megy urológushoz, ha ő az. Így mind a 2-en menjetek. Nem muszáj magánrendelésre menni, ha a pénz miatt nem akarsz. Ha nincs pénzed, akkor fogd a TAJ kártyádat, és menjetek be az illetékes kórházba, és ott ellátnak. Ha magánra is van pénzetek, akkor még ++ ban is részetek lehet. Hajrá!
2014. jan. 23. 22:45
 24/39 anonim ***** válasza:

Bocsi, szóval ha Te vagy a góc, ő hiába megy, de ha ő a góc, te mész hiába orvoshoz.

A prosztatagyulladástól elég sok baja lehet. Többek közt az, hogy fáj. Aztán vizelési és nemzési nehézségei lesznek tőle.

2014. jan. 23. 23:03
 25/39 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kis tapasztalatlan tiniről van szó, aki ahhoz már elég bátor, hogy szexeljen, de ahhoz nem, hogy felelősséget vállaljon és nőgyógyászhoz is menjen, amikor kell :(
2014. jan. 23. 23:24
 26/39 anonim ***** válasza:
25-ös, valószínű Neked van igazad, és hiába könyörgünk neki, úgy sem fog elmenni.
2014. jan. 23. 23:38
 27/39 anonim ***** válasza:
Vagy egy nagyon buta csajszival állunk szemben, vagy kamu az egész. Én remélem, hogy az utóbbi:))Ez esetben kár, hogy nem tudja értelmes tevékenységgel tölteni a szabadidejét. Pedig annyi érdekes program van. Szívesen segítünk választani:))
2014. jan. 24. 12:49
 28/39 A kérdező kommentje:
hát igen...15éves vagyok ...és félek a következményektől azért nem szeretnék orvoshoz menni még pénzemse lenne rá.... és most jöhetnek azzal hogy szexelni nem e feltem...:(
2014. jan. 24. 18:18
 29/39 anonim ***** válasza:

Milyen "következményektől" félsz, most komolyan? Azoktól a következményektől nem félsz, amiket a betegséged okozhat benned is meg a pasidban is?

És egyébként az orvos ingyen van az SZTK-ban.

2014. jan. 24. 18:52
 30/39 A kérdező kommentje:
mindentől félek
2014. jan. 24. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!