Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segitség honnét tudom, hogy...

Segitség honnét tudom, hogy hüvely gombám van?

Figyelt kérdés
az utolsó aktus után fura vólt hogy elvérezttem és pár nappal később viszketni kezdett a nemi szervem és valami váladék is járul hozzá nem sok..pár nappal később montta a pasim ,hogy valami van a nemi szervével viszket és hogy furán nézki olyan mintha összement volna ...asztán párnap mulva nekem enyhült a probléma és semmi bajom de ha wc re megyek akkor néha viszket...ez hüvely gomba lehet???
2014. jan. 22. 22:48
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Valószinű a párod elkapott valakit valami betegséget, és te is elkaptad tőle. Fertőzés, menj orvoshoz.
2014. jan. 22. 22:57
 2/39 anonim ***** válasza:
valakitől*
2014. jan. 22. 22:57
 3/39 anonim ***** válasza:

Vagy párod kapott el tőled valamit.

Ezek tipikusan gombás tünetek. Csak viszket? Nincs halszaga a folyásodnak? Ha nincs, akkor szerencséd van, mert akkor csak gomba, fertőzés nélkül. Ha hakszaga van, akkor fertőzés is a gomba mellett, amit elkaptál.

2014. jan. 22. 23:00
 4/39 A kérdező kommentje:
nincs halszaga nekem már semmi bajom...és ez a gomba magátol elmulhat??
2014. jan. 22. 23:03
 5/39 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Van olyan, hogy azt hiszed elmúlt, mert tünetmentessé vált, de valójában csak valamivel elnyomtad a tüneteket, és idővel újra fellángol. Ritka eset, amikor a szervezet kidolgozza. Általában külső segítségre Canesten vagy Klion D-100 van szükség. A Canesten recept nélkül kapható a patikában is, a Klion D-100 viszont vényköteles.
2014. jan. 22. 23:28
 6/39 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) és ez fertőző?és veszélyes?
2014. jan. 22. 23:30
 7/39 A kérdező kommentje:
ez sohsa nem mul el??
2014. jan. 22. 23:38
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Fertőző igen, szóval nem túl jó, ha nem kezeled ki. Eleinte a hüvelyed viszket, majd már a külső nemi szervek is. Arról nem beszélve, hogy a gombából lesz egy fertőzés, a fertőzés pedig mászik felfelé a kismedencébe, és odafent tud petefészek, méh stb. gyulladást okozni, ami brutális fájdalommal, és komoly következményekkel jár. Nem múlik el, amíg ki nem irtod.

Nőgyógyász! Ő fog írni gyógyszert, amit beszedsz, és már túl is vagy rajta. A Klion D-100 pl. egy olyan hüvelytabletta, amiben 10 db van, minden este felteszel 1-et, és a kúra végére kutya bajod.

2014. jan. 22. 23:45
 9/39 A kérdező kommentje:
és canesten nem segithet ezen?
2014. jan. 23. 05:28
 10/39 anonim ***** válasza:
Akkor használd a Canestent, ha orvos javasolja. Az, hogy vény nélkül kapható, nem jelenti azt, hogy akármikor lehet használni orvosi ellenőrzés nélkül.
2014. jan. 23. 06:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!