Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet ez méhszájseb?

Lehet ez méhszájseb?

Figyelt kérdés
Az ovulációm környékén amikor együtt vagyunk a párommal időnként valami kellemetlen nyomást érzek a méhemnél.Utoljára amikor ez történt ,másnap kissé véres folyásom volt pár napig,majd rá pár napra viszkető ,égő érzésem volt a hüvely környékén.Kis mennyiségű sűrű fehér majd barnás folyás is volt .Canesten kúpot használtam amitől ezek a tünetek megszűntek.Évenként egyszer-kétszer előjön ez a fertőzés,de vérzést még nem tapasztaltam.Lehet ez méhszájseb tünete?

2014. jan. 10. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok. Csak én Lactofeel-t szoktam használni. Bár én aktus közben is vérzek.
2014. jan. 10. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én tudom rosszul, de tudtommal a méhszájsebnek nincs tünete. Nekem is van évek óta, nekem minden doki azt modnta, hogy nem kell vele foglalkoznom, max szülés után. Hogy mi az összefüggés azt nem tudom. De nekem nincs semmi tünetem ezzel kapcsolatban.
2014. jan. 10. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem annyi tünetem volt hogy darabos folyásom volt, iylen cafatok jöttek ki, nekem le is fagyasztották ez 9 éve volt azóta sem ujult ki szerencsére. Gyakori tünet a várzás aktus után, bár nekem ilyen sosem volt. Menj el nögyógyászhoz egy pillanat alatt megállapitja. jobb ha kezelik mert elrákosodhat.
2014. jan. 10. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
A seb max vérzik kicsit, legfőképp aktus alatt vagy közben, de 'sűrűbb' folyást nem okoz, amúgy sokszor teljesen tünetmentes. Neked inkább fertőzésed van, ami viszont hajlamosít m.sz.sebre. Amíg fennáll a fertőzés, nem valószínű, hogy be tud gyógyulni. Mindenképp menj el orvoshoz, mert ha csúnya vagy nagyobb egy meghatározott méretnél, akkor legalább fagyasztani kell.
2014. jan. 10. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!