Méhszájseb esetén tényleg küretet végeznek, amit elküldenek szövettanra?
Mert ma voltam nőgyógyásznál és azt mondta, hogy méhszájsebem van, kaptam gyógyszert, mondta, hogy utána menjek vissza, hogy megnézze, hogy visszahámosodott -e, ha nem, akkor eü. küret és elküldik szövettanra.
P2-es a méhnyakrák szűrésem.
a dysplasia az mit jelent? rákos lehet a méhszájam, méhnyakam P2 eredmény ellenére?
ritkán vagyunk együtt a párommal, de utána vérezgetek. ennyi a tünet
Jaj, én sem értek semmit.
Régen ez a doki (sztk) azt mondta, hogy nehezen fogok teherbe esni, mert hátrahajló a méhem és van benne egy 2cm-es mióma. Elsőre terhes lettem, majd még kétszer elsőre sikerült szerencsére.
Nem vetéltem, nem volt semmi gond terhesség, szülés alatt sem.
Most 11 hónapos a 3. gyermekem, és azért mentem dokihoz, mert ez a pecsételő vérzés jelentkezett. Ma voltam és ezt mondta, amit írtam és most sokkolt az egész. És a p2 eredmény is friss, 3 hete vették a mintát.
Kiírt Klion -d-t, meg valami hüvelyflóra helyreállítót, ez 16 napig tartó kezelés és utána kérte, hogy menjek vissza és akkor eldönti, hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!