Méhszájseb esetén tényleg küretet végeznek, amit elküldenek szövettanra?
Nekem méhszájseb, p3-as eredmény és enyhe dysplasia volt Klion d 100 és hüvelyregeneráló kúra után p2-es lett!
Kicsit korainak tartom p2-es (ami elvileg jó) eredmény mellett a műtétet!
Visszamentem, hogy pontosan mi is a helyzet.
Eddig annyi volt a probléma, hogy menstruáció előtt már egy héttel barnáztam, dehát minden terhességem előtt így volt, nem gondoltam, hogy ez akkora gond. A férjemmel egyszer együtt voltunk és utána véreztem, elmentem a dokihoz, aki mondta, hogy méhszájseb. Adott klion d-100-at
A 3. naptól folyamatosan véreztem vagy a gyógyszertől vagy nem, nem tudom, ekkor visszamentem a dokihoz, hogy mi a helyzet, akkor mondta, hogy méhszájplasztikát kell csinálni és írni is akarta a beutalót azonnal.
Mondtam, hogy dehát máshogy nem lehetne megjavítani? erre mondta, hogy akkor használjam el a gynoflort vagy nem is tudom mit, valami hüvelyflóra helyreállítót és utána menjek hozzá vissza.
most épp menstruálok, nem tudom, hogy teljesen el fog e ezek után múlni a vérzés vagy sem. ha nem múlik, akkor jövőhéten visszamegyek és akkor alávetem magamat a műtétnek.
Megvolt a műtét, küret + loop konizáció. szövettanra megy.
azért műtött meg, mert a ciklus 20. napjától barnázgatok, vérezgetek + együttlétek után.
szerintetek komolyabb a baj vagy a méhszájseb okozhat vérzést?
méhtestrák is lehet????
félek eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!