Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhszájseb esetén tényleg...

Méhszájseb esetén tényleg küretet végeznek, amit elküldenek szövettanra?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha a konizacio mellett dont, akkor egyuttal mindig csinalnak kuretet is szovettan miatt. Ne izgulj, nem kesz gond, de ez a protokoll.
2013. nov. 16. 07:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem méhszájseb, p3-as eredmény és enyhe dysplasia volt Klion d 100 és hüvelyregeneráló kúra után p2-es lett!

Kicsit korainak tartom p2-es (ami elvileg jó) eredmény mellett a műtétet!

2013. nov. 29. 21:30
 13/16 A kérdező kommentje:

Visszamentem, hogy pontosan mi is a helyzet.

Eddig annyi volt a probléma, hogy menstruáció előtt már egy héttel barnáztam, dehát minden terhességem előtt így volt, nem gondoltam, hogy ez akkora gond. A férjemmel egyszer együtt voltunk és utána véreztem, elmentem a dokihoz, aki mondta, hogy méhszájseb. Adott klion d-100-at

A 3. naptól folyamatosan véreztem vagy a gyógyszertől vagy nem, nem tudom, ekkor visszamentem a dokihoz, hogy mi a helyzet, akkor mondta, hogy méhszájplasztikát kell csinálni és írni is akarta a beutalót azonnal.

Mondtam, hogy dehát máshogy nem lehetne megjavítani? erre mondta, hogy akkor használjam el a gynoflort vagy nem is tudom mit, valami hüvelyflóra helyreállítót és utána menjek hozzá vissza.

most épp menstruálok, nem tudom, hogy teljesen el fog e ezek után múlni a vérzés vagy sem. ha nem múlik, akkor jövőhéten visszamegyek és akkor alávetem magamat a műtétnek.

2013. nov. 30. 20:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja, és igen, a méhszájplasztika mellett méhküretet is végeznek és szövettanra küldik.
2013. nov. 30. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindenkepp menj vissza,akkor is, ha elmulik a verzesed. Nem mindig okoz tunetet a mehszajseb, viszont kezeletlenul nagy disznosag lehet belole. A mutet nem nagy dolog, nem megterhelo, ne felj tole akkor se, ha kell. Soksikert!
2013. dec. 1. 08:27
 16/16 A kérdező kommentje:

Megvolt a műtét, küret + loop konizáció. szövettanra megy.

azért műtött meg, mert a ciklus 20. napjától barnázgatok, vérezgetek + együttlétek után.

szerintetek komolyabb a baj vagy a méhszájseb okozhat vérzést?

méhtestrák is lehet????

félek eléggé.

2014. ápr. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!