A hólyaghurut kezelhető véglegesen?
Szex után azonnal el kell menni pisilni! Emellett sok folyadék fogyasztása fontos. Orvoshoz azért kell menni, mert a hólyagfertőzés bakteriális, antibiotikum gyógyítja meg. Csak növénnyel nem biztos, hogy elmúlik. A gyógyszert célzottan kell adni az adott bacira, akkor hatékony. Ezt sok orvos elmulasztja.
Emellett a nők hamar fertőződnek, mert közel van a húgycsőhöz a végbél, ahonnét a coli baktériumok egy szex alatt simán átmennek. Szex nélkül is megjegyzem. Még tökéletes tisztálkodás mellett is. Ez hajlam kérdése.
Nekem 14 éves koromtól rendszeresen visszatér a hólyaghurutom, egyszer próbáltam meg gyógyszer nélkül, úgy belázasodtam, hogy majdnem befektettek a kórházba. Ha gyógyszer mellett iszol gyógyteát, az valóban sokat segít.
Èn is ezzel küzdök. Hiàba a tenyèsztès, a cèlzott (!!!) antibiotikum. Ha elfogy elöjön. Volt hogy fèl èvig kellett szednem. Semmi. Elöjött. Elötte folyton a torkom volt beteg, majd a gyonrom. Szòval lelki is, pàr ève ez van, ez a betegsèg nyomaszt.
Ha megleltem a tutit megírom. 😀
Ami en hiszek hogy segít: mozgàs, dièta, immunerösítès. Most kezdem, remèlem segit mert a bogyòk nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!