Ez lehet hólyaghurut? Akinek esetleg volt már, nektek milyen tüneteitek voltak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy voltam urológusnál is, megnézett ultrahangon és felírt egy gyógyszert, hogy kevesebbett kelljen mennem wc-re, viszont ez úgy érzem nem segített, mert már 1 hónapja szedtem, de ugyanúgy napi 10-12x megyek wc-re. Ultrahangon csak pisilés előtt nézett meg, de utána nem. Úgy érzem, hogy amikor pisiliek, akkor utána még kell, de nem tudok csak max. néha pár cseppet, de úgy érzem nem ürül ki a hólyagom. A másik pedig az, hogy aztis észrevettem, hogy nagyon büdös a vizeletem. Mondjuk sajnos nem iszom olyan sokat, többet kellene, csak néha inni is elfelejtek...
Amúgy nem néha-néha csíp heti 1-2x mikor pisilek, de amúgy nem véres a vizeletem.
Szerintetek ez hólyaghurut lehet?
2013. dec. 2. 12:21
1/4 A kérdező kommentje:
+ az alhasamban jobb oldalon néha érzek fájdalmat, de már egy hete nem jött elő...
2013. dec. 2. 12:24
2/4 anonim válasza:
Laborban néztek vizeletet? A büdös vizelet lehet bakteriális fertőzéstől is.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen voltam vizelet vizsgálaton is. Azt mutatta ki, hogy nincsen gyulladás a vizeletemben, aztán mentem az urológushoz. Ma megyek a háziorvoshoz, hátha ő többet tud segíteni és ír majd valahova beutalót nekem.
2013. dec. 2. 12:34
4/4 anonim válasza:
ugyan ez volt nekem is,nekem ursinol javasolt az urológus,3X2 szemet,ez gyógynövényes bogyó,kaptam mellé antibiot is annak sajnos nem emlékszek a nevére,csak arra emlékszek,hogy havi szinten olyan tüneteim voltak mint aki fel van fázva,volt véres pisi is,semmi nem segített,kínlódtam állandóan,aztán vettem ursinolt recept nélkül lehet és láss csodát,évekig,mondom évekig kínlódtam most fél éve semmi bajom (kopp-kopp),azóta ott lapul a gyógyszeres szekrénybe,és max 2-3 szemet veszek be ha picit érzem a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!