Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hólyaghurut lehet?

Hólyaghurut lehet?

Figyelt kérdés
2 napja szeretkeztem utoljára a párommal, mára hirtelen fellépő vizelési inger és fájdalmas/véres vizelés jelentkezett. Még sosem tapasztaltam ilyet, a neten olvastam utána. Természetesen holnap felkeresem a háziorvosomat. Mit lehet a megelőzés érdekében tenni? Akinek volt már hasonló, segítsen!

2014. jan. 2. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Az bizony, hólyaghurut. Első számú (és utolsó) tanács, hogy igyál sokat (kamillatea pl. hasznos). A legtutibb erre elvileg a tőzegáfonya lenne, megelőzésnek és kezelésnek arra az időre, amíg orvosig el nem jutsz. Jobbulást!
2014. jan. 2. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Még akár megmozdult vesekő is lehet...
2014. jan. 2. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Tőzegáfonya kapszula megelőzésként kiváló, illetve ahogy most áll a helyzet nálad, gyógytea fogyasztását javaslom, amíg az orvoshoz eljutsz (kamillatea, csalántea). Enyhítheti a panaszokat még a medveszőlő levél kivonat (gyógyszertárban lehet kapni), vagy a melegítőpárna segít legyőzni a görcsöket.
2014. jan. 2. 20:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Nem görcsölök (egyenlőre), csak akkor érzek fájdalmat mikor pisilek. Azóta folyamatosan iszok, és vettem be gyulladáscsökkentőt is, egy fokkal enyhültek a panaszok.

2014. jan. 2. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt is olvastam egyszer, hogy szódabikarbónás vizet kell inni, lúgos közeget nem szeretik a bacik... hát én kipróbáltam, de nem tudom igaz-e, hja meg a kólában a foszforsav is öli a bacikat, ha van otthon, akkor azt is kipróbálhatod, bár én nem vagyok orvos, nem tudom mennyi a valóságalapja! (de ezt a kólás dolgot urológustól hallottam!)
2014. jan. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!