Lányok. A ti osztályotokban van olyan lány aki még nem menstruált egy szer sem?
Én nem a mensihez,meg a mellekhez írtam a hozzászólásom a mai gyerekek elkényeztetettségéhez.De nem jó hidd el ha 12 évesen még ennyire önállótlan valaki.Ilyenekből lesz az agyonkényeztetett gyerek,aki aztán semmit nem csinál,meg segít,meg semmit nem tud elintézni.
Csak nézem,meg hallgatom a mai gyerekeket és meglepődnének amiket az iskolákban művelnek,a nagy szájúk van,aztán meg tiszta dedosok.
Az elkényeztetés nem egyenlő az odafigyeléssel,törödéssel.
Ha törödsz valakivel akkor szépen önállóságot is tanul,azt is hogy vannak kötelezettségei,nem csak jogai.Nézd a mai kamaszokat 17-20 évesek nem egy volt akit ismerek és semmit,de semmit nem segítenek otthon,csak elviszik a pénzt mekikre,teázokba,csak követelnek,ha csavarogni kell az megy nekik,vagy a szülők pénzét elszórni az is,de ha már segíteni kellene,vagy a saját dolgaikat elintézni az már nem megy.Én erről beszélek.
Ismerek olyat aki 20 évesen még sosem ment el a helyi boltba,hiába kérték meg fusson le a boltba valamiért,de ha pihengetni kell,vagy pénzt költeni,elszórni egy butikba odatalál rögtön.Egyszerűen kihasználják a szüleiket.
Igazából, honnan tudhatod azt hogy megjött-e a többieknek?
Mit gondolsz hányan füllentenek, csak azért, hogy "nagyobb lányok" lehessenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!