Első menstruációs "élmények"?
Itt az enyém!
12-13 éves voltam. Tesióránk volt. Párokra osztott a tanár én egy olyan fiúval kerültem össze aki viszonylag a haverom volt. Matracon kellett csinálni a gyakorlatokat felváltva. Épp felüléseket kellett csinálni és ő fogta a lábam..láttam hogy valamit mosolyog. Mikor felültem odajött szólni egy lány hogy nézzem meg a gatyám. Egy 15 centis átázás volt rajta..gondolhatjátok hogy éreztem magamat! :(( És az a legszomorúbb hogy az más lányok is látták és nem jöttek volna oda szólni hamarabb csak néztek és röhögtek..nem tudtam mi van! A fiú viszont soha nem hozta fel a dolgot és nem mondta el senkinek! Ezért nagyon hálás vagyok neki, de akkor is nagyon gáz volt! :ss
Mit gondoltok erről?
Nektek milyen körülmények között jött meg?
15L
11 és fél éves voltam. Táborban jött meg... A fiúk egyből tutták mi van és piszkáltak a rohadt dögök.
Felhívtam anyumat, de a barinőm mondta meg neki... Szerencsére egy másik táboros lány hozott magával jó sok betétet, így túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!