Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért szégyellik a lányok,...

Miért szégyellik a lányok, hogy ők is nagy wc-znek?

Figyelt kérdés

a barátnőm nálunk volt pár napig, és egyszerűen nem mert elmenni nagywc-zni, pedig mondtam neki,hogy nyugodtan elmehet,de azt mondta,hogy ez neki nagyon kínos.

hallottam már több ilyen esetről, de nem értem, miért szégyellik a lányok,hogy ők is kakilnak..

2009. nov. 28. 23:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Én azóta vagyok ezzel kapcsolatban gátlásos, mióta egy fiú barátommal közöltem, hogy na elmegyek kakilni... És csúnyán kioktatott, hogy nőnek ilyet nem illik mondania, mert egy nő dolga a szépség, a báj , és hogy ez milyen undi, bla bla:-)
2009. dec. 1. 16:54
 22/31 anonim ***** válasza:
82%

én sem tudok akkor kaksizni mikor itt van a barátom

általában akkor probálkozom mikor alszik, de akkor sem sikerül.igyekszem leküzdeni ezt, de nem megy. pedig amugy nekem nem tabu téma a kakilás

2009. dec. 1. 16:54
 23/31 anonim ***** válasza:
82%

Háááát, igen, a fiú nem sír, mert erős mindig, a lány pedig illatos, üde és friss, mindig.

Aztán ne legyenek salakanyagaink (lelki értelemben) sem.

A kislány hallja a mamától, hogy fújj, de büdös, aztán magára is vonatkoztathatja, hogy én nem vagyok rendben. Büdöset kakilok. Ott maradhat lenyomatként a lélekben.

Segíthet, ha távol maradsz a Wc-től, amikor kakil, hogy tudja, nem hallod, és nem mész be utána azonnal, hogy tudja, nem is szagolod.

Egyébként ez a lány valószínűleg hibázni is fél.

2009. dec. 1. 17:13
 24/31 anonim válasza:
100%
Nekem csak a helyekkel van összefüggésben. Ha nem otthon vagyok, meggondolom kétszer is, hogyan étkezem, hogy ne kelljen elmenni... és mindezt csak azért, mert ált. nem olyan helyekre járok, ahol normálisan takarítanak... nem azért, mert szégyellem.
2009. dec. 1. 20:08
 25/31 anonim válasza:
63%

bocs lányok :D:D:D

pasi vagyok, előrebocsájtom :D

Véleményem szerint ez valóban egy gátlás, beidegződés és kicsit sem egészséges.

Pár hónapja nősültem, költöztünk saját házba, sokmindent meg kellett szokni.

Elől kell járni a jó példával - ha fingani kell, akkor fingj, ha kakilni kell, akkor bizony kakilj. A világ legtermészetesebb dolga, mégis úgy kezeljük, mint az istenkáromlást.

Szóval lányok, asszonyok - fel, fel a nagy hangos rottyantásra!

2009. dec. 2. 07:27
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút nem vagyok gátlsos, de ha nem muszáj nem megyek el a barátomnál nagyvécézni, ha kell akkor elmegyek, de mindenképp pironkodok utána egy sort. Más helyeken is így van, de a melóhelyen úgy szoktam, hogy elszívok egy cigit, a WC-ben, mert a cigiszag jobb, mint az illatosító, tuti, hogy elfedi a szagokat, és inkább azért szóljanak meg, hogy cigiztem a WC-n, mint azért, hogy fúj de kakiszag volt.
2009. dec. 2. 10:59
 27/31 anonim ***** válasza:
67%

Ha valaki átteszi lelki síkra a dolgot, akkor ami belőlünk salakanyag kijön, amit nem hasznosítottunk, az szimbolikusan a nem elfogadott tulajdonságainkat jelenti.

Úgy értem, hogy az árnyékszemélyiségünket, amit magunkban nem fogadunk el.

Vagyis, ha nem bírjuk a saját kakiszagunkat, vagy mások előtt is szégyenkezünk miatta, akkor sok mindent nem tudunk elfogadni önmagunkban. A hibáinkat, gyengeségeinket, stb. A nagyobb önismeret sokat segítene.

2009. dec. 2. 14:39
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát az önismerettel nem fogadja el minden hibáját automatikusan az ember. :S
2009. dec. 2. 19:22
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk olyan vécénk van, ami alsóöblítéses, vagyis nincs az a kis átmenet az "ülés" és a cső között, rögtön a lyukba esik minden... Szörnyen ciki, mert kicsi a lakás és ha vannak nálunk, mindenki hallja a csobbanást :P
2010. márc. 16. 00:23
 30/31 anonim ***** válasza:
6 os! Kivàn mèg a ferjed miutan az orra ala csinalsz? Undorito! Eszunkbe
2020. dec. 8. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!