Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért szégyellik a lányok,...

Miért szégyellik a lányok, hogy ők is nagy wc-znek?

Figyelt kérdés

a barátnőm nálunk volt pár napig, és egyszerűen nem mert elmenni nagywc-zni, pedig mondtam neki,hogy nyugodtan elmehet,de azt mondta,hogy ez neki nagyon kínos.

hallottam már több ilyen esetről, de nem értem, miért szégyellik a lányok,hogy ők is kakilnak..

2009. nov. 28. 23:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én tapasztalatból mondom,hogy annó mikor még a férjemmel csak "járás"volt akkor azért nem mentem el nagyvécézni náluk,mert nem akartam,hogy érezze milyen büdös :)Tudom,hogy hülyeség+van wc illatosító,de akkor így gondoltam :D
2009. nov. 28. 23:25
 12/31 anonim ***** válasza:
59%

Talán tényleg kicsit gátlásosabbak. De őszintén ki szereti, ha szagot hagy maga után más előtt, vagy másnál?

Párkapcsoltban szerintem számít sokat az is, hogy mennyi ideje vagytok együtt, mert pl egy friss pár még szégyenlősebb, mint pl akik már hónapok, évek óta együtt vannak.

Én is így voltam vele, eleinte cikinek tartottam, de aztán természetes volt, ugyanígy a szellentés is :)

13/31 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. megértem én,hogy rossz az,ha más is tisztában van vele,hogy mit csinálsz(a pasiknak se túl kellemes) cs nem akarom h e miatt szorongjon..
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem széggyelem a nagydolgozást, meg a bűzt se, de azt igen hogy trotty meg hrotty meg fingás, puki, ami azért majdnem mindig van és a csempézett fürdőben az nagyon hangos ám!!!!! :)

22L

2009. nov. 28. 23:28
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én is a hanghatásokkal vagyok bajban :D De hogyha úgy lennénk,hogy már ő is ment el úgy WCre,hogy én hallottam,akkor utána én is elmennék simán,csak nem szeretnék én lenni az első :D
2009. nov. 28. 23:35
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
ja, hát, igen, a hanghatások meg még rosszabb is, mit a szag :D
2009. nov. 28. 23:39
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
De ez olyan hülyeség! Ez egy olyan természetes és muszály dolog mint pisilni, menstruálni, tüsszenteni stb. Sőt attól hogy lány vagyok szellenteni sem lehet? Szerintem nem árt, persze nem nyilvánosan.
2009. nov. 28. 23:53
 18/31 issti ***** válasza:
100%
Nálunk rádió van a WC-ben, így könnyebb a nőknek ellazulni. Én nem használom, de megértem ha valakinek nehezére esik egy csendes lakásban elengedni magát.
2009. nov. 29. 17:22
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Biztos fél, hogy meghallod,ahogy rotyog:D:D
2009. nov. 29. 21:27
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Óh, ez a rádiós dolog jóó :D
2009. nov. 30. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!